Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (304)

plakát

Babylon (2022) 

Díky tomu vyústění, je na místě vidět ještě jednou. Ale pokud by se víc stříhalo, nejenom ještě jednou.

plakát

Král Tulsy (2022) (seriál) 

Na zimní nedělní odpoledne dobrý, ale některé dialogy jsou jako z Knoflíkové války. Jenom místo praků a šutrů mají kluci kolty.

plakát

Docent - Lesní vražda (2023) (epizoda) 

I ta nejlepší pila řeže blbě, když se na ni tlačí. A tady se tlačilo na všechno a na všechny. A dokonce i skvělý anglický humor, typický pro Strachovu tvorbu, má spíš  Hřebejkovský, jakoby po trávě vonící, odér. Uvidíme co dál, ale na pět hvězd,  jako dřív, to nevypadá.

plakát

Arvéd (2022) 

Složitý film o složité osobnosti. Pro nezasvěcené poloviční  zažitek.

plakát

Starodávné apokalypsy - Jednou přišla povodeň (2022) (epizoda) 

Knihy Hancocka znám a jsou velmi poutavé. Tady to ale sklouzává do klasické zahadologické povrchnosti. Našli 3 komory georadarem, ale pak vrtali jinde. Normální by bylo navrtat komoru a spustit tam kameru. Proč to neudělali? a) komory si úplně vymysleli b) vrtali nad komorou,  ale nic nenavrtali c) navrtali komoru, ale permoníci jim ulomili vrták... Za b) bude asi správně, protože georadar je většinou nespolehlivé zařízení, které nikdy nic neobjevilo,viz Josef Mužík a další hledači.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Pokud jste nikdy nečetli Remarqua, neviděli předchozí adaptace, historie vás nezajímá a nemáte problémy se sedacím svalem, tak si to celkem užijete.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Štáfek s Vávrou tomu chtěli dát další rozměr. Ale, když se někdo snaží intelektuálně vylepšovat nekorektní zábavu, dopadne to většinou na prd.