Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Tupíři (2010) 

Kéžby Twilight saga byla blbou parodií na toto povedené dílo :)

plakát

Lidice (2011) 

Šel sem na to z donucení a pak jsem litoval. jediné co je na tomto díle dobré je výběr herců, a jejich výkony (zvláš u Rodena klobouk dolu). Podle mě je to film na "ždímání slz", je sice smutné že se to skutečně stalo ale přesto mě to příjde přehodnocené. ode mě 40%.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

2x sem usnul. Strašná nuda ani mi to nepřišlo jako sci-fi. Ani nemá cenu dál hodnotit 15% a to jen za ten spánek...

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

O Psych jsem se dozvěděl od kamaráda jen tak na zkoušku jsem si sehnal 1. epizodu (mimochodem jedna z nejlepších). Po shlédnutí první epizody jsem se nestačil divit jakto že o tak výbornem seriálu jsem se dozvěděl až teď. Mám za sebou 4 řady výborné zábavy. Psych není jen Krimi ale je to prostě "komedie". Tento seriál mě prostě uchvátil, dokonale jsem se vžil do každé sekundy, jsem prostě věrný fanoušek a nemůžu se dočkat až shlédnu další díl. ode mě 100%.

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

Čekal jsem že to bude dobrej film...Ale tohle sem teda opravdu nečekal, Když se v tomto filmu objevila první akční scéna koukal sem s Otevřenou "hubou". Průměrnej příběh, špičkové akční scény, výborné obsazení, hodně krve co víc si přát :-) opravdu jsem se bavil 5* :-)

plakát

Metráček (1971) 

Tento film mě ničím neuchvátil.... není to ničím zajímavé.... při většině scén filmu sem se nudil, divím se že jsem neusl 1*

plakát

Titanic (1997) 

Romantické filmy u mé osoby v poslední době dost degradují. Už se buď natáčí pro náctileté a nebo klišovité, až je to urážející. Bohužel, i když Titanic není zrovna nejnovějším snímkem, je to ale taky urážející. Tedy od Camerona. Po pravdě, jsou zde vynikající herecké výkony,stylová a strhující hudba a výborný námět, to vše je pro mě velkým plus. Nicméně, vadí mě, že je film brán pohledem ze dvou zamilovaných duší z odlišných vrstev, chuďas a zbohatlice. Pro mě je právě tohle největším negativem. Právě tohle přimělo mou osobu srazit úroveň hodnocení.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Spojit mega řežbu se srdceryvným příběhem chce opravdu velké umění, i když se ve filmových kruzích pohybuji dost dlouho, nevím, kdo tento skvost zvládnul, abych mu poděkoval. Stylem určitě hodně věrný svému revolucionáři, 300 Bitvě u Thermopyl. U akčních scén v tomhle seriálu jsem většinou vyskočil z křesla a navíc v tomto seriálu není žádná cenzura, což nádherně simuluje prostředí v té době. U tohoto seriálu jsem nezažil ani minutu, kdybych se nudil, je to naprosto perfektní seriál. Mohu všem doporučit, tedy všem, kdo se v tom, alespoň trochu, orientuje a všem, kterým se tenhle styl líbí.