Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

Černá labuť (2010) 

Film na mě spíš působil jako reflexe mysli člověka s rozvíjející se schizofrenií. Navíc to má celé pachuť jednoho z dalších snímků přibližujících klasické dílo, které by jinak "filmové masy" asi neoslovilo. Nicméně výkon Nataly Portman stojí za takové ohodnocení.

plakát

Japanese Wife, The (2010) 

Velmi naivní a velmi bezvýchodné. Tak by se asi daly popsat osudy dvou hlavních hrdinů. Jinak celkem nuda, která občas rozčiluje přístupem postav k řešení situace.

plakát

Antaheen (2009) 

Přesně tak, říkal jsem si, Láska přes internet, ale tak bezvýchodné jsem to nečekal...

plakát

Avatar (2009) 

Očekával jsem asi větší Event než nakonec byl. Rozesmálo mě taky pár momentů jako když Sigourney Weaver ze sebe vyhrkne "I need to take samples!". V tu chvíli si člověk připomene sebe samého v roli svého vysněného a zároveň bláznivého povolání biologa. Zřejmě několikrát "vykradený" námět mě stoprocentně nepřesvědčil ani svými polo3D efekty.

plakát

District 9 (2009) 

Přistály hmyzy, anebo jinak, spíš tam jen tak visely, než je lidi vyřízli z lodi ven. Pak lidi zjistili, že tam hmyzy vlastně nechtěj a už se dělo jen to, co dělaj lidi zcela normálně i sami sobě, třeba bílí černejm, bohatý chudejm, muslimové hinduistům a zdravý postiženejm. Zprvu docela originální nápad mě ovšem posléze nijak neoslovil. Možná asi proto, že jsem z toho z dnešní společnosti už trochu přesycenej. Stále jen poslouchat a říkat jak je to oslovující a jak by to mělo bejt, místo toho abych něco udělal sám. Kombinováno střídajícími se pocity nudy a znechucení.

plakát

Julie a Julia (2009) 

Příběh sice jak vyloupnutý z deníčku naivní domácí puťky, co nesnáší svou práci a veškerý čas tráví psaním hloupoučkého blogu, ovšem herecký výkon Meryl Streep to vcelku zachránil!

plakát

Na sever (2009) 

Opravdu velmi "antidepresivní" film. Sice jsem tam na severu nikdy nežil, ale tak nějak si vlastně představuju, že by tam život mohl ubíhat. ...pohoda...

plakát

Šťastná náhoda (2009) 

Po delší době něco indického a navíc s Konkonou. Dal bych spíš 3.5, ale rozhodně jsem se nenudil. Sice si říkám, že já už to k showbiz nedotáhnu, rozhodně ale stojí za zamyšlení, co kvůli čemu člověk v životě obětuje. A že toho není málo...

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Hm, nevím, asi nadhodnocuji. Nuda, nuda, a otřesné herecké výkony hlavních představitelů. Celé dvě hodiny je to o tom, jestli s upírem nebo s vlkem. Celý film koloruje rádoby temná, "filozofická" romance, ale bohužel vyznívá dost uboze. Už se třesu na trojku či čtyřku, kde Bellu konečně někdo "hryzne" a pohádky bude konec.