Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (40)

plakát

Já, Frankenstein (2014) odpad!

Spin off Lovci duchu? aspon ty efekty jsou na stejny urovni,coz je asi jediny plus (v jinem pripade by to bylo minus) po 30 utrapenych minutach vypnuto.

plakát

Hra na hraně (2013) 

hlavne za afflecka, jinak tomu neco chybelo, ale jako jednohubka vyborne. 57% hodnoceni co to zde ma je tech lepsich 57%..

plakát

Rivalové (2013) 

rivalita, respekt, opravdu uzasne zachyceny az do detailu. nejlepsi film za posledni leta.. mam rad formuli, ale tenhle film miluju..

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

hlavu a patu to ma, prehnany mi to neprislo, steve rodgers dobrej, navic se mu vratil nejlepsi kamik, black widow scarlett no comment, a 3D v pohode i kdyz asi trosku zbytecne, tak proc ne za 5.

plakát

U Konce světa (2013) 

Zas ten pripad, cekas hodne dostanes malo, az skoro nic. Cele to pusobi opravdu divne. Stejne jako ten fil nechapu to hodnoceni tady.

plakát

Já a robot (2013) (seriál) 

Efekty opravdu jak z filmu, a prave se obavam jestli to na serial neni moc nakladny, nemusel by prezit! ale jinak opravdu jedna z nej novinek tenhle rok. Michael Ealy jako android vyborny.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

sel jsem tam s jistotou ze 3D bude naprostej narez a presne tak se i stalo. takovej narez ze jsem ani nepostrehl vsechny tyhle chyby co se tady pisou

plakát

Muž taiči (2013) 

Je to bez krve, proto mi to pripadalo tak trochu jako pohadka, ale zas takovej propadak to opravdu neni.