Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (118)

plakát

Dom Hemingway (2013) 

Doma Hemingwaye jsem viděl den po filmu Tajný život Waltera Mittyho. Srovnám hodnocení na CSFD 66% vs. 79% ve prospěch bezduché nelogické kýčovité sračky W.Mittyho. No comment a ***** zde.

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

Hodnocení první série.

plakát

QI XL (2013) (pořad) 

No panečku, od Kobzanové bych tento level čekal nic proti ní). Ale, že na tento level sestoupí Kohák a Šmoldas... Hrozně trapné otázky a ještě trapnější odpovědi. A já myslel, že dobu estrád, kam by se tento pořad nármaně svou úrovní hodil, máme už dávno za sebou. Je tohumor tak na úrovni Novot, Hogo Fogo atd.

plakát

Angel Heart (1987) 

Herecké výkony, atmosféra, stylizace, kamera a hudba to je všechno pěkné. Bohužel pro mě to všechno shazuje scénář.

plakát

Rivalové (2013) 

Jak jsem šel na film natěšen, tak se má očekávání beze zbytku naplnila. Paráda. Kam se hrabe dnešní F1, kde vyhrávají již několikátou sezónu limonádová auta s německým spratkem v čele. Nevím, u kterého jiného filmu utekly 2 hodiny jako u Rivalů... Bez diskuse plný počet hvězd.

plakát

Borgiové (2011) (seriál) 

Už po několikáté obehraný scénář. Pojďme do minulosti, je tam spousta intrik, sexu a násilí. Seriál Dynastie se vrací o pár století zpět stejně jako Tudorovci, Hra o trůny a nevím co ještě. Každopádně je to koukatelné. Těším se až bude natočeno něco takového o Přemyslovcích nebo Slavníkovcích. Konečně mi snad v paměti utkví něco z naší historie..,,

plakát

Hospoda U Druhé šance (2013) (pořad) 

Marcel dokázal nemožné. Poté co jsme jej my všichni daňoví poplatníci zachránili v kauze Baník, tím, že Ostrava ze svého rozpočtu nakoupila předražené pozemky k ničemu, přichází druhý úder. Veřejnoprávní televize, které platíme všichni koncesionářské poplatky, vysílá na pokračování self promotion tohoto člověka a jeho podnikatelských aktivit. Jak je toto možné??? http://www.novinky.cz/krimi/314239-kriminaliste-vysetruji-odkup-bazalu.html Pokud odhlédnu od tohoto odpadu, který je tak příznačný pro dnešní dobu, pak samotnému pořadu dávám 2 hvězdičky s dodatkem, že Nikola ač je to dívka, zasloužila by ránu. A takového Čonku Lakatoše netřeba ani komentovat.

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Ideální na dlouhé zimní večery v kurníku.

plakát

MasterChef (2012) (pořad) 

Ten kdo se dodíval do konce (12/2012) a nehodnotil pořad v srpnu snad nemůže napsat, že to nebylo o vaření. Finálová trojka (nejen) neuměla vařit? Neukazovala to pořadu?Zde tolik kritizovaná porota mi přišla úplně v pohodě. A že je tam všudypřítomná reklama na Billu? No a? V americké sérii se mi zdály reklamní řeči horší - necitlivě zasazené přímo do vaření, kdy jeden z porotců vysvětloval soutěžícímu, že to proč se mu maso tak dobře opéká a nepálí je díky nějakému thermo..., kterou ta daná pánev disponuje. U obou verzí to v klidu skousnu. Holt borci zde to je jiná liga.