Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (310)

plakát

Addamsova rodina (1991) 

I přes 20 let stáři tento film předčí dnešní a to skoro ve všech aspektech v této kategorii. Vtip, náboj a hbitý děj, masky, kamera a triky.Prostě a jednodušše vynikající........

plakát

Ali (2001) 

No tak Fresh Princ byla moc špatná volba..... Aliho měl hrát někdo zcela jiný, neokoukaný a svěží. Will jen celý film zkazil.Neumí ani boxovat a ani na takovou roli nedorostl.

plakát

Amadeus (1984) 

Pro mně jasně vrcho Formanova životního díla.Vše bezchybné v celém kontextu.

plakát

Anakonda (1997) 

John Voight zde dokázal, že velký herec zahraje i tiket do metra!!! Vynikající výkon.

plakát

Andělská tvář (2001) odpad!

Velmi trapné, až nestoudně a hloupě prvoplánové. Pomeje v celý černém celý film.... Až na to, že tohle nebyla trefa do černého.

plakát

Anna a král (1999) 

Krásná výprava, kostýmy a výborné herectví.

plakát

Apocalypto (2006) 

Viděl někdy někdo na dané téma lépe zpracovaný materiál a odvážněji použitou " domorodou řeč"? Má neotřelý pohled na věc a i když film může v budoucnu působit možná i lehce komicky tak něco na tom filmu rozhodně zůstane hodnotným i po mnoha letech.

plakát

Appaloosa (2008) 

V této době s těmito herci točit western byla dost odvaha a dopadlo to nekýčovitě a Viggo jen umocnil zážitek. Skvělý počin

plakát

Armageddon (1998) 

Doják jako hrom.... hahahahaha, ale ne lidi vždyť o tom to celé bylo.Bruce nemůže zachraňovat už jen města, ale musí rovnou celý svět... Ruku na srdce, každý kdo viděl tak to viděl minimálně dvakrát, zkrátka dobře utacené peníze a vynikající výdělek. Je to jen byznys a o umění se tu přeci nejednalo..