Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Anna Karenina (2012) 

Čekal jsem od tohoto filmu hodně a bohužel celý film je jedno velké zklamání.Neskutečně zmatené prolínání scén, zdlouhavý a uspávací děj. Divím se že film nebyl nominován na uspávače roku. Tady by 100% uspěl.

plakát

Vrtěti ženou (2011) 

Natočit film o vibrátoru? Proč ne, ještě přidat romantickou omáčku a film je na světě. Veškeré zajímavé a podstatné scény jsou v traileru a zbytek? Neskutečně nudná omáčka.....

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

velká očekávání nakonec vyústila ve zklamání. Animace je opravdu zdařilá, ale jinak velice plošný děj.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Bohužel jsem neměl možnost vidět film ve 3D a věřím, že tím jsem přišel o určitou dávku zážitku. Celkový dojem z filmu je hodně špatný. Nemít u sebe pořádnou dávku kávy, tak nejspíš film ani celý neuvidím. Nezáživné pasáže, proložené extrémně dlouhými hluchými místy.....tyto kombinace se mohly spojit jen v jedinou věc......nuda, nuda a zase jen nuda, která nedávala moc smysl.

plakát

Funny Games USA (2007) 

Je jedno jestli hrajete hru, kde zabíjíte jednoho za druhým, nebo si vše vyzkoušíte v reálu....vždy jde přeci jen o jedno, hlavně se bavit. Šílený film, který poukazuje na zkaženou dobu plnou násilí....

plakát

Na vlásku (2010) 

Perfektní animák a o postavě koně nemluvě. Měl jsem možnost shlédnout tuto perfektní podívanou v originále, s českým i slovenským dabingem. Musím uznat, že pro tentokrát zvítězil na plné čáře český dabing, originál trošku pokulhával, ale ovšem co na mě čekalo ve slovenském změní se snad ani nedá popsat. Děs a hrůza jsou slabá slova. Snad přirovnání k bezduchému komentování našich polských sousedů je přiměřené. Takovou bezduchost jsem nikdy neslyšel....místy vše znělo jako rozhlas v hypermarketech. Slováci dělejte s tím něco!!!!

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Nad prvotními smíšenými pocity nakonec mile překvapen. Film měl celkově hlavu i patu, děj nebyl nudný zápletka zajímavá. Zkrátka na B-čkový film slušná podívaná.

plakát

The Art of Flight (2011) 

Perfektní dokument o lidech, kteří si umí užít snowboarding a nic není pro ně překážkou, ale výzvou. Vše je doplněno perfektními záběry a vynikající hudbou.