Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (197)

plakát

Mental (2012) 

Bejt Lievem Schreiberem, tak toho blonďatýho hajzla tou kytarou utluču. Nářez jak sviň. Dlouho jsem se tak nepobavil. Pozn. Debut Lily Sullivan.

plakát

Růžový panter (2006) odpad!

Nechápu motivaci všech zúčastněných na tomhle braku. Asi prachy, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ve výsledku se všichni akorát pěkně ztrapnili. Šéfinspektor Clouseau bude navždy jenom Peter Sellers.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Nabušenější a očividně i vtipnější než Secret Service. Elton John mě pobavil svým hitem Wednesday Night's Alright for Fighting. Jestli bude někdy pokračování, dopředu se těším.

plakát

Un homme est mort (1972) 

Trintignant dobrý, Ann-Margret taky, ale Roy Scheider si tenhle thriller ukradl pro sebe. Chladnej nájemnej vrah je asi nejzápornější role jeho kariéry.

plakát

Pouliční rváč (2009) 

No ty kráso, hudbu na konci finálního fightu by nevymyslel ani Hans Zimmer. Vrchol retardovanosti. Steve Austin má charisma, proto se divím, že hraje jen v takovejch sračkách. Pozn. Laura Vandenvoort je kočka.

plakát

Contratiempo (2016) 

Sakra ty Španělé ale překvapujou. José Coronado boží. Ke konci jsem jednu chvíli skoro nedýchal.

plakát

Dobrodružství Viléma Tella (1989) 

Promiň Viléme, můj dětský hrdino, po letech je to nuda jako prase. Ta hypnotická, všudypřítomná hudba mě dorazila.

plakát

Daylight's End (2016) 

Docela řezba. Johnny Strong je správnej drsoň a dost se mi líbila i jeho bouchačka. Zombie filmy moc nemusim, ale Daylight’s End mi nedělal problém dokoukat