Reklama

Reklama

Mastnej škrtič

(festivalový název)
  • USA The Greasy Strangler (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Otec so synom sprevádzajú návštevníkov po ich meste. Počas jednej obchôdzky si všimnú ženu, ktorá sa im zdá príťažlivá a aj ona má záujem o syna. Dohodnú sa na schôdzke a už o pár dní sa v ich dome konečne objaví žena. To však neznamená, že sa veci zmenia k lepšiemu. Táto žena spôsobuje len ďalšie problémy v ich vzťahu a to ešte nie je najhoršou vecou, ktorá sa stala. V okolí sa totiž pohybuje sériový vrah, ktorý vraždí ich známych. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (46)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Bizarne,sialene,uchylne,nechutne a extremne absurdne,asi tak by som zhodnotil toto cudo,pri sledovani,ktoreho budete neveriac krutit hlavou a pytat sa samych seba,ze ten,kto to natocil,musi byt totalny psychopat a este pri pohlade na tych mega-odpornych hercov sa vam bude chciet grcat,ale na druhej strane boli presvedcivi,hudba bola fajn a aj vtipne to miestami bolo,ono tazko hodnotit tento film,ale dam trojku a este nieco,horor necakajte...:-) ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád divné a vybočující filmy, každý ale není John Waters. Raději vodopády umělé krve, než jeden trapný umělý penis a banda křivejch hub k tomu. Jo, možná bych mohl dát hvězdu za vyletující oční bulvy, ale ty neskutečné kecy o ničem ji zašlapávají. Dohadování se tří imbecilů u automatu o tom, z čeho jsou bramborové lupínky, mi vtipné nepřišlo ani na chvíli... Pokud bych chtěl někoho ztrestat, přivážu ho k židli, na víčka mu dám jehly (jako Argento v Opeře) a pouštím mu tuhle zhovadilost do kola...zlatý německý nekromantický domácí underground. ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

O největší mizérii z toho, co jsem viděl letos na festivalu, musí Mastnej škrtič ještě svést souboj s Požárem na moři, ovšem cenu za největší zklamání vyhrává už teď. Pro takhle ubohý zpracování neni dostatečnou výmluvou ani to, že to bylo záměrně. Film je bolestně nudnej a trapnej, že časem udolal i nalitý publikum. Btw. argument, že je třeba se před půlnočnim filmem pořádně zpráskat, aby se dal vůbec přežit, moc neberu (myslim, že jsem pro to udělal dost). Za zmínku z těch 93 minut snad stojí jen dvojník Samuela L. Jacksona (na týhle fotce můžete hádat, kterej z nich to je). Sračka. (25%) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Že je to úchylárna o tom není pochyb. Na druhou stranu jsem viděl daleko úchylnější, ujetější a celkově zvrhlejší a hlavně vtipnější úlety. Tohle sice může ze začátku bavit, ale postupem času se to přejí a už jen čekáte na konec. V podstatě je to film o ničem, kterej se snaží zaujmout svou ujetostí. Na mě je to ale dost málo. Slabší 2 hvězdy. Zlatá TROMA. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Nechtěl bych na podobný filmy koukat moc často, ale zjištění, že něco takovýho vůbec existuje, mě, kdo ví proč, poměrně dost potěšilo. Je možný, že na tom někdo chtěl úplně standardně vydělat, i tohle má titulky dlouhý jak roli toaleťáku. Mnohem pravděpodobnější mi ale připadá, že si to někdo natočil pro radost. Někdo, kdo se mi vůbec nepodobá, protože ho rajcují úplně jiný věci a kecy. Ten člověk (ti lidé) se mě ale všemožně snažil pobavit a za to mu (jim) patří můj dík. Že to tak úplně nevyšlo, není jeho (jejich) chyba. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Tuk použitý ve filmu je ve skutečnosti tapiokový pudink. (HellFire)
  • Všechny mužské genitálie ve filmu jsou falešné. (HellFire)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (noelcoward73)

Reklama

Reklama