Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (10)

plakát

Kill Bill 2 (2004) 

Ty vole, on fakt řekl píča

plakát

Babovřesky 3 (2015) odpad!

Tento počin bych zařadil ještě hlouběji, než je nejhorší film ČSFD Herkules 3D. Je to prostě 103 minut reklam bez jakéhokoliv příběhu. Jde vidět, že i sám Troška si z toho opět dělá prdel, když v jednom záběru Lucka Vondráčková poukáže na štáb, co ji natáčí a vyjmenuje jeho členy, nebo směšnou animaci, kdy babizny chodí po dně moře v Turecku. Je úplně zbytečný říkat, že konec tohoto filmu je debilní, když je vlastně celý tento "film" debilní. Těším se, až to budou dávat na Nově. To nebude totiž 103 minut reklamy, ale asi 130 minut reklamy. Ale svoje diváky si to (bohužel) najde.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Díky masivní kampani na Facebookové stránce COOLu a tomu, že znám Martina Rotu a občas se na něj na YouTube dívám jsem tedy v sobotu zapl telku, abych se na ten zázrak podíval. První dojmy: Nízkonákladový seroš s žádnou pointou, kterému budou vytvářet sledovanost leda nějací známější YouTubeři (které já ale vlastně ani neznám). Celé se to odehrává v místnosti, která má být obývák, ale je velká asi jako dětský pokojíček. V té je na sebe nacpáno asi sedm lidí + host a ti tam hrají hry. Prvním hostem byl Jakub Kohák, který mi přišel, že se vůbec nebavil, naopak se asi sám sebe ptal, co tam dělá. A podobné pocity jsem měl i já. Na co se to sakra dívám? Proč u toho vůbec marním čas? Nemá to ani nějaký příběh, ani vtip, ani nic. Jen se vlastně dívám, jak pár týpků kecá o kravinách a jeden hraje hru. Toto si můžu doma udělat sám a ne se na to dívat v telce. Styděl jsem se před rodiči, že se na to dívám, takže jsem si to radši zapl v mobilu do slůuchátek. Po dokoukání jednoho dílu jsem konstatoval, že to byl naprosto promarněný čas a další šanci tomu už dávat nebudu. Hodnotím odpadem, toto v televizi nemá co dělat.

plakát

Annabelle (2014) 

Podprůměrná lekačka. Bez děsivých housliček v každé druhé scéně a strašidelných střihů by to byl naprostej bullshit s žádným scénářem. Po The Conjuring jsem čekal něco o dost lepšího. A mimochodem, to jim jako vážně ve filmu vyletěl čert z elektriky?

plakát

22 Jump Street (2014) 

Tento film přesně charakterizuje žánr komedie. Často se dá průběh filmu očekávat a fantazie scénáristům asi nechyběla při psaní, ale výsledek je perfektní. Pokud čekáte vážnější průběh, nebo něco jinak koncipovaného od jedničky, nedočkáte se. Čeho se ale dočkáte je kinosál brečící smíchy a tak to nejspíš bude po 89% celého filmu. Film mě bavil od začátku dokonce. Po jedničce to není jako koncept nic nového, ale o to víc Vás to pobaví. 95%

plakát

Avatar (2009) 

Film byl tak úspěšný jen díky nové technologii - 3D.. Navíc animace a zpracování je naprosto perfektní.. Ale co příběh? Mně nezaujal. 5* by bylo za zpracování, 3* za příběh.. 4* celkově.

plakát

Malý Herkules (2009) odpad!

Podle hodnocení na ČSFD jsem čekal extrahroznouneskutečněpříšernou hovadinu, vůbec nejhorší snímek co byl kdy natočen.. a kupodivu.. nebyla to až taková hrůza.. Do kina bych na to rozhodně nešel, zas až tak dobrý to není.. příběhově taková stupidnější pohádka a zpracování je megahrozné, například "hajzlfón" a.k.a. způsob jak se Herkules dorozumívá s Diem.. Vzhledem k hodnocení na žebřičku si myslím, že dost lidí se na to ze zvědavosti podívá.. A já jsem byl jeden z nich. Přesto nelituju, že jsem to viděl :)

plakát

Shrek (2001) 

Shreka jsem dnes viděl asi po pěti letech. Musím říct, že mě Shrek dostal. Je to originální animák a jako počin z roku 2001 se povedl. Dříve pro mě Shrek znamenal blbost, ale teď už to beru skoro jako "nostalgii". Pět hvězdiček si Shrek zaslouží.