Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (460)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Prostě Mark Ruffalo je herec jaký má být každý a k tomu ještě krásná Reese Witherspoon dává tomuto filmu krásný nádech, bohužel se pro mě jedná o nepovedenou komedii, tak snad už se nic takového nebude mockrát opakovat.

plakát

Adaptace (2002) 

Geniální film. Dívat se na Cageovi grimasy je prostě paráda a to ještě ve dvojím podání. Stará dobrá jeho léta. Hlavně obdivuji dějovou linii, která je vlastně ve stylu, že scénář na tento film se píše v tomto filmu. Geniální zápletka! :)

plakát

Africká Královna (1951) 

Na to jak je to starý film, jsem se bavil jak nikdy předtím. Popravdě jsem si to pouštěl jen kvůli tomu, že se mi nechtěla číst kniha a moc se mi do toho nechtělo, ale jsem rád, že jsem se podíval protože jsem se náramně bavil. Skvěle odehrané obě dvě postavy a jako vždy to mělo šťastný, leč nečekaný konec. Opravdu doporučuji všem, i těm, kteří nemají v lásce tak staré filmy jako tento.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Jako akční film je to opravdu první třída, kde jsem se bavil po celou dobu filmu a užíval si tak tajemný život Bourna, který sám neví kdo je a snaží se na to celou dobu přijít. Ale musím přiznat, že když film jako takový má tak promyšlený a zapeklitý děj, proč mu neudělat ještě promyšlenější a zapeklitější konec? Opravdu mě zde chyběl výrazně lepší konec, nějaké lepší rozuzlení celé jeho minulosti, ale konec typu krátké vzpomínky, která mu bohatě stačila mi přijde málo. Škoda.

plakát

Agent v sukni (2000) 

Komedie s Lawrencem mě vždycky bavili nebo spíš on mě vždy bavil. Nápad jako to, že se převlékne za Bábinu nebyl nijak hvězdný, ale rozhodně to stojí za to.

plakát

Agent v sukni 2 (2006) 

Změna je život, ale to zde vůbec neplatí. Je to horší ve všech směrech, sice jsem se opět hodně bavil, ale už toho nebylo tolik. Když se jednalo v jedničce o jeho budoucí ženu, tak to mělo nějaké grády, nyní už to jen kopíruje to co se naučil v jedničce a praktikuje to na rodině, kde by její otec měl stát za vraždou Lincolnova spolupracovníka.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Nikdy mi to nepřišlo dobré, viděl jsem cca 25 dílů a o bohatě stačilo na můj celkový dojem.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Největší zklamání! Čekal jsem asi od toho hodně, ale neuchvátilo mě to ani v jednom momentě. Je pravda, že kostýmy přímo zářili pestrobarevností, ale nebylo to s tím ono. Čekal jsem, že to bude něco jako Karlík a továrna na čokoládu, bohužel se nestalo. Bylo zde moc počítačem graficky vytvořené postavy, což v něm rozhodně nebylo. No což, aspoň tam byla hvězda Depp.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Naprosto úžasný film, který se dá celý 3 hodiny v pohodě dodívat, parádní Colin Farrell, parádní období, atmosféra je zde fantastická, vždycky se rád podívám na Alexandra.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

U Ali G jsem se někdy hodně nasmál, hlavně na začátku. Cohen je takovej normální rapl a tento film na něj přesně sedí. V porovnání s Brunem a Boratem je to jeho druhý nejlepší film, snad bude ještě pár takových.