Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (105)

plakát

Pot a krev (2013) 

Konečně Bay po letech natočil něco pořádnýho! Pořádná dávka americkýho snu s testosteronovým Johnsonem.

plakát

Skyfall (2012) 

Takhle zkrátka vypadá Agent 007 v režii Sama Mendese, co víc psát.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Wes Anderson je prostě bůh, já to říkám pořád.

plakát

Prometheus (2012) 

Parádní zážitek se skvělou hororovou atmosférou, Scott pořád patří mezi profíky a co předvádí poslední dobou Michael Fassbender je fakt neuvěřitelný.

plakát

Železná lady (2011) 

Proč dávají životopisný film o politice do rukou režisérky filmu Mamma Mia ?! Ano, Meryl a masky úchvatné, ale to je prostě málo.

plakát

Mezi vlky (2011) 

S argumenty jako - opakovatelné klišé, žádné ,,Carnahanovy,, akční scény, nezajímavé postavy souhlasím, ale proč kvůli tomu odsoudit celý film ? To je blbost. Já se opět skvěle pobavil,opět s perfektním Neesonem. Jen tak dál.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

David Fincher opět nezklamal a naservíroval nám thriller roku ! Rooney,nezapoměn si udělat na předávání oskarů to pěkný číro !

plakát

Zbytečná krutost (1984) 

Přesvědčivé,nápadité,chytré! Bratry Coeny mám rád ! V jejich filmech se dá napětí krájet,to platí hlavně u Zbytečné krutosti,ta poslední čtvrt hodinka fakt nemá chybu,kdyby byl první film každého režiséra aspoň podobný jako tento,bylo by to o nečem jiném. Přesto si myslím,že se ze stínů slavnějších Wachovských nikdy nevymaní.

plakát

Warrior (2011) 

Warrior si diváka získá svým perfektním hereckým obsazením, ale jen na to naštěstí režisér nespoléhal a natočil asi nejlepší film roku. Já asi nemám co bych vytknul, podobně jako u Fightera jsem se skvěle bavil. O´Connorův film je i přes občasná klišé nezapomenutelný, myslím si, že na tom má největši podíl stále lepší a lepší Tom Hardy!