Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Schneider vs. Bax (2015) 

Než sem zahlíd Dzeynu, už sem se bál, že sem jedinej, kdo to bral jako komedii, krásně černou, potrhlou a smrtící. Speed, děda, trocha krve a bažiny. Víc se neodvážim spoilerovat, já se ale královsky bavil, jo a pomáhá to na chřipku, já tenhle film použil jako léčbu.

plakát

Útěk z MS-1 (2012) 

Klasický béčko - hláškující hrdina, odmlouvající šťabajzna a pár psychopatů, jeden horší než druhej. Hláškování trochu přehnaný, šťabajzna baletí i s prostřelenou nohou a psychouši sou povědomý a rozkošný. Kdo v tom hledá myšlenku, ten by měl mít béčka zakázaný!

plakát

Moje levá noha (1989) 

Pro mě nepřesvědčivý - ano, Lewis je neuvěřitelně věrnej (ostatně jako vždycky), ale ten zbytek... Chápu, že se z toho prostě musel vymáčknout nějakej ten sentiment, vyronit nějaká ta slza a krásně zabalit ten těžkej život. Ale kdo ví, co je DMO, ten si může dovolit bejt za cynika a dívat se na to jako prachobyčenej film na nedělní odpoledne.

plakát

Vendeta (2011) 

Na Cage to neni špatný = bohužel to znamená odpad. Druhou hvězdu sem musel dát za bradku, která mu konečně dala jinej výraz, o učitelskejch brejličkách nemluvě. Jinak film zas tak tupej nápad nemá - chci spravedlnost a ta se nějak domrcaseně obrátí proti mně. Z toho se dalo vymlátit něco tak krásně béčkovitýho... Škoda.

plakát

Až na krev (2007) 

Myslíte, že už ste viděli všechno? Tahleta neóda na život vás spolkne. Z D. Day-Lewise musí mít Stanislavskij vážně radost, dokázal zahrát cokoli se životem dělníkažmagnáta jen mihlo. Bez zbytečnejch příkras rovnou k věci a dál, proč né krutě, proč né hamižně. Pro někoho možná zbytečně dlouhý, ale když se na to podíváte ještě dvakrát, tak zjistíte, že tam neni nic navíc. A dodatečně tleskám soundtracku, vymyslet něco tak odporně vhodnýho chce vážně génia... Čemu jinýmu dát všech pět?!

plakát

Moneyball (2011) 

Sakra, kde se bere to nadšení? Co sem v tom filmu přehlíd?? U sportovního dramatu přejeme outsiderovi - splněno. Sympaťák v hlavní roli - pro mě splněno (Pitt neni pro každýho, uznávám). Ale zapeklitá cesta managera malýho klubu přes šprta u pc ke statistikám a zdánlivě nepochopitelnejm nákupům je tu. Má to atmosféru - rozhodně. Nadchlo mě to - mírně. Ovšem pořád je tu otázka, co sem přehlíd, že v tom vidim jen průměr???

plakát

50/50 (2011) 

Smrt je blízko, ale musí to to srdceryvný a melodramatický? Zapomeňte, místy až nejemná komedie o boji s trochou rakoviny, co jednu zaměstnanci rádia srovná život. Neni to zrovna Kunsten a tenke negativt, ale Seth Rogen to má celkem pevně v rukou, plus bych zmínil legendu Anjelicu Huston, která s tou svou opičí láskou dokáže dostat každýho. A výjimečně nevadí ani kvalitní happyend

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Uhlazená špionážní strategie, u který nesmíte propásnout ani jedinej titulek. Dělá dojem? Rozhodně. Působí, jak má?? Málem. Hledání krysy krásně rozdělí role na hodný a zlý, ale nějak mě to nevtáhlo. Tim nechci říct, že je to špatnej film. Jen mě překvapivě víc bavilo třeba Page Eight.

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

Mám za sebou jen pilot zajímavýho mixu kriminálky a tajemna. Jestli to nesklouzne k něčemu přehnaně akčnímu, ale budem pátrat a dumat nad tím kompotem (čti komplot), tak by to mohlo vydržet i na víc, než je jedna sezóna. Hlavně nic pozitivního a veselýho, nebo mi to zkazí celkem nadprůměrnej první dojem. Na hodnocení je ještě brzy...

plakát

Šestej smysl (2012) (seriál) 

Rádoby vtipnější verze Bones, který už tady Imaginer21 vzpomíná. Radši bych čekal v pozadí něco temnějšího, co se potáhne celou sérií. A tohle je jen mírně akční rodinnej seriálek. Netvrdim, že se nedá sledovat, ale po druhym díle už vim, že na mě je to moc vtipný a přehnaně pozitivní.