Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Super náhradník (2006) 

Typická americká komedie zakončená netradičně tradičně. Happyend!!!! Nj co se dá dělat, ale mělo to něco do sebe, občas jsem se musel pousmát, občas zase přemýšlet nadtím jak je všechno předvídatelné. U tohohle filmu víte jak skončí už po 20 minutách, ale proč ne, někdy je to i lepší než utahaný závěr, který nedává smysl.

plakát

Seznam mrtvých (1998) (TV film) 

Zajímalo co je na tomhle filmu Mysteriózní a Komediální už vůbec, Komický je tu pouze režisér Paul Shapiro, když si troufl natočit takovou trapnou... no radši nebudu pokračovat..

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

No nemusím tyhle seriály, který akorát zaplňují stránky televizního programu místo filmů, který zbožňuji. Ale rozhodně "Ulice" je jeden z těch lepších..

plakát

Těžce zamilován (2001) odpad!

No asi takhle.. Nemyslím si, že sem povrchní, ale tohle je fakt moc.. Už sem myslel, že nakonec ještě zazněj famfáry.. Hrozně by mě zajímalo kdo psal scénář.. Farrellyové už asi opravdu nevědí co mají točit, ale tohle bych jim nejradši hodil na hlavu.. Prostě ztráta 2 hodin života..

plakát

Doba ledová 2: Obleva (2006) 

Jedna * a to za Scrata nic jinýho si to nezaslouží, je to v podstatě to samé jako první díl..

plakát

Vánoční skřítek (2003) 

No tak jestli tohle byla komedie, tak už fakt nevím.. 1 vtip za 2 hodiny.. Škoda že měl film jenom hodinu a půl, už sem se na něj fakt těšil..

plakát

Slepičí úlet (2000) 

No po dlouhý době se mi dostal do ruky zase nějakej lepší animovanej filmeček, kterej přetčil má očekávání, ale zároveň zvětšil mou chuť ochutnat slepičí pyroh :-D

plakát

Ken Park (2002) odpad!

Tak toto je vyloženě 4-procentní film a patří ke dnu světové kinematografie, na kterou z vysoka se*u a mažu ji z mého pécéčka ..

plakát

Nepolíbená (1999) odpad!

Co to mělo jako bejt?? 25letá Josii a její starší bratr se dostanou na střední školu a nikomu není nic divný. A ten dojemnej konec to jsem se málem rozbrečel. jedním slovem: "odpad!"

plakát

Seržant Pepper (2004) 

Úplně klasickej německej shit, kterej o5 vyvážej na nelegální skládky za hranice a bohužel i k nám..