Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (1 349)

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Už je toho neustálýho hejbání s kamerou na mě moc. Jistě, ani trojka sérii neudělala ostudu. Ale některé filmy východní produkce umějí akci podat lépe, bez toho otravnýho houpání kamerou. Ale dát míň, než pět by asi nebylo spravedlivé, tak tedy slabší, ale pětka.

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Začátek byl opravdu elektrizující, to jsem se natěšil hodně. Střed taky nebyl vůbec špatnej, ke konci už ale filmu docházel dech. I tak je to výborné řemeslo, na které se rád brzo podívám znovu. 87%

plakát

Bournův mýtus (2004) 

Dvojka možná ještě lepší, než jednička. A to se zase tak často nestává. Jen těch automobilových honiček by mohli ubrat.

plakát

Božská Florence (2016) 

Meryl nezklamala, ale asi nejvíc mě bavil pianista. Jak je opět vidět, prachatí žijí úplně jiné životy, které nemají s realitou nic společného. Žijí se si ve své bublině a každý se rád přiživí, hlavně když z toho něco kápne. Proto mám raději čisté komedie. Zde byla snaha o přesah a divák by snad měl s tou paní cítit. Ne, snad opravdu ne. 75%

plakát

Brána do pekel (2009) 

Scénář není nejhorší a herci taky ujdou. Ano, trochu to kazí kamera, hlavně scény v místnostech působí levným dojmem. Žádné veledílo, ale díky slušnému příběhu a celkem pozitivnímu dojmu dávám lepší 3. Navíc myslím, že Ray Park potenciál má, doufám že o něm budeme slýchat častěji.

plakát

Bratrstvo vlků - Hon na bestii (2001) 

Je to sice na pomezí, ale kloním se k pěti, už vzhledem k poměrně nízkému hodnocení zde. Akční historický film, ano styl boje byl na 19-té století dost moderní, bestie trochu mysteriózní, když nechci přímo říct nevěrohodná, no ale to už je tak vše k záporům. Zbytek je dost koukatelný a i přes delší stopáž mi to při každém sledování uteklo svižně, s plnou pozorností a očekáváním co se bude dít dál, až do konce filmu.

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Jak už napsal Lima - naprostá pohodovka. Mám jen jeden problém jestli lepší 4, nebo 5. Ale pobavil jsem se dobře, tak spíš 5.

plakát

Bratři z donucení (2008) 

Chování dvou čtyřicetiletých synů, co ještě žijí s rodičem, napodobující myšlenkové pochody desetiletých dětí bylo vcelku zábavné. Viděl jsem unrated verzi, takže sprosťárny byly vcelku osvěžujícím prvkem. No ale jinak to samozřejmě byla blbost a tři hvězdy si to zaslouží snad právě za tu snahu být opět jiný, značně dementní, takže jako vždy. Ale to snad od Ferrella čekáme, ne?

plakát

Brendan a tajemství Kellsu (2009) 

Tak tohle dostalo Oscara? Vítězství formy nad obsahem? Resp. obsah v podstatě žádný nebyl a forma ... Dávám průměr za tu blonďatou holčičku, jinak to byla nuda, co se táhla jako sopel. 43%