Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (51)

plakát

Český žurnál - Matrix AB (2015) (epizoda) 

To, co divákům VK během 70 minut klade na srdce, nám v závěrečné scéně sám AB vyvrací. Alespoň naoko. Tak ano, nebo ne? Bílá, nebo černá? Žádná. Autor z dokumentu profesionálně "vybruslil". Ale i tak; více takových.

plakát

Největší náboženská slavnost - Kumbhamélá (2013) (TV film) 

National Geographic nezklamal! Nechat se na 8 dní zakopat do země, stát 10 let na jedné noze nebo mít 40 let jednu ruku zdviženou. Kumbah Mela. Jediný festival viditelný z vesmíru.

plakát

Bitva o Sýrii (2012) (TV film) 

Silné, reálné, úderné. Škoda, že je pohled jen z jedné strany mince, byť neříkám, že je názor zkreslený. Je a zrovna dávaj v televizi zprávy z Damašku, 10 mrtvých... náboženství je fakt kruté.

plakát

Deník francouzského reportéra (2012) 

Od začátku šedesátých let byl fotograf, reportér a dokumentarista Raymond Depardon s kamerou snad všude, kde se něco šustlo. Konflikty ve Venezuele, na Haiti, ve střední Africe či u vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa. O to více potěší, že i člověk vidící věci často ze zákulisí nezanevře na výpovědi obyčejných lidí, obyčejných bláznů. //FFF, Lucerna.

plakát

Hlas Česko Slovenska (2012) (pořad) odpad!

Tomuhle nikdy nedám ani hvězdičku, ledaže bych soutěž sám vyhrál, o čemž pochybuji, protože bych nikdy nekleskl tak hluboko, abych se přihlásil to takové žumpy. Pseudohvězdy, mediální masáž, reklama na padlé celebrity... NUDA.

plakát

Holy Motors (2012) 

Emocionálně naprosto ploché a místy opravdu znechucující. Jako na houpačce. Hledat hlubší smysl hledat můžete, jenže jednotlivé dílky jsou do celkové skládačky tak rozházené, že je jednoduší film příjmout z první. Anebo ne? Narovinu - za pár dní si moc pamatovat nebudu. A to je možná dobře! 3 ! 12 ! Merde! //FFF, Lucerna

plakát

Konec světa byl a bude (2012) (TV film) 

Na české poměry docela odvážný koncept o Mayích, konci civilizace a člověku. Nic překvpapivého, ale k zamyšlení určitě.

plakát

Na cestě (2012) 

Tři hvězdy jen kvůli hambatým scénám Stewart a teplému Buscemi. Jinak zklamání. Škoda.