Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Pořady (5)

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Tenhle pořad přinesl mezi naše reality show nový svěží vítr, který se ale šéfovi prohání ve vlasech čím dál méně. Ne že by mu ubývalo vlasů, ale ubývá toho hlavního, kuchařiny. Na začátku jsem čuměl jak vůbec fungujou kuchyně ve spoustě restaurací a jakej je Zdéňa machr, ale hlavně jsem po každym díle měl chuť sežrat nějaký jídlo z těch, co tam během chvilky vystřih. Ale čtvrtá série už byla jen o šou, jídlo skoro žádný, vybílil se kumbál, zjednodušilo menu, došlo na pár povedenejch i nepovedenejch vtipů a imitací a šlo se domů, poslední série už zas byla lepší.

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Vítěz si to odpracoval, vytaktizoval, ale je to úchyl. Jenže vyjma starýho mariňáka nebylo komu fandit, na to jakou tam měli Havaj proti Africe byli dobře ufňukaný.

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1998)

Kam se Češi hrabou, úroveň těhle lidí a tohodle pořadu je úplně někde jinde, protože je úplně nejvýš.

Partička

Partička (2011)

Pravda, že nejčastěji Geňa za zbytkem týmu zaostává, ale jinak je parta výbornejch improvizátorů, a to tomuhle pořadu stačí, aby splnil účel. Nejlepší je stejně Sokol.

Krvavá léta

Krvavá léta (2017)

Protože pan Padevět vzhledem k zásobárně příběhů a osudů i svému zápalu nevypadá, že by se s tímhle pořadem chystal seknout, musím mu vyseknout poklonu už v jeho průběhu. Jen komunista nebo fašista by věřil, že jeho úroveň půjde dolů. Mimořádně objektivnímu, historicky i vlastenecky záslužnému a obrazově obohacujícímu dílu chybí jen trochu delší stopáž, povinné školní promítání a lepší styl moderátorovy chůze.