Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Dostal jsem, co jsem čekal. Americkou pohádku o aucajdrovi, co se vyšplhá na vrchol, skvělou akce, nechtěný úsměv, když se hlavním hrinům konečně zadařilo, předvídatelnou story. Nic víc, nic míň, Trochu mě zklamalo, že se autoři více nezaměřili na tréning robota, odbytý několika nudnými scénami...

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Pro mě určitě zklamání, první díl se mi líbil pro skvělou akci, atmosféru starého londýna a charakterní postavy. Dvojka je větší, pořád musí něco vybuchovat, hrdinové, ze kterých se staly karikatury sebe sama, se honí odnikud nikam, prostě už jim to nevěřím... Škoda, při troše štěstí se povede trojka.

plakát

Neporazitelný: Vykoupení (2010) 

Parádní arénovka z ruského vězení. Bojka už sice není takový baddass jako v minulém díle a neláme lidem vazy na potkání, ale pořád to umí v ringu roztočit a dokázat, že je pravý šampion. To by taky měl, protože tady se poražení střílejí rovnou mezi oči. Příběh se posouvá na vedlejší kolej. Stačí vypnout mozek a užívat si skvělé provedení soubojů, kde každý pohyb má své místo. Jen víc takových.

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Nudná záležitost, u které jsem musel přemáhat spánek. Nudné postavy mezi sebou vedou konverzaci o ničem a rozcházejí se jenom proto, aby se mohly na romantickém konci znovu dát dohromady. (Mohl někdo tomuhle „zvratu“ jenom na chvilku uvěřit?) Značka: nebrat.

plakát

Barbar Conan (1982) 

What is best in life? Conan: To crush your enemies, to see them driven before you, and to hear the lamentations of their women. Skvělý film a jeden z nejlepších filmových soundtracků všech dob! Příběh o muži neodchovaném civilizací, který ctí svůj vlastní systém hodnot. A pro svou pomstou si jde přes mrtvoly. Přes hromady mrtvol.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Velice povedený animák od DreamWorks, který vás hned od začátku vhodí do děje a po celý film si uchová pěkné tempo. Příběh je sice předvídatelný až běda, ale to věkové skupině, pro kterou je tento film zhotovený vadit nebude, že. Animace i postavičky jsou roztomilé a několikrát jsem sám sebe přistihl, jak se culím do obrazovky. Pro plné hodnocení mu ale ještě něco schází. Nějaká pořádná „wow“ scéna, která by se mi po pár hodinách nevykouřila z hlavy.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Pro mou maličkost srdcová záležitost a jeden z nejlepších filmů jaké jsem kdy viděl. Edwardu Nortunu role opravdu sedla a dovedu si ho představit skoro ve všech hlavních hrdinech Palahniukových knih (takový univerzální nenápadný/rozhněvaný muž). Pitt ve své životní roli.