Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (91)

plakát

Sex Tape (2014) 

Jednu za Diaz.

plakát

Hon (2012) 

Už celkem typický pomalý Dánský začátek tentokrát vyžaduje méně pozornosti než obvykle. Následuje inzenzivní emocionální zážitek, který stonásobně umocní Mads Mikkelsen.. Jinak obrovský hold tomu, kdo vybírat postavy, všechny padly a celkový efekt je neskutečný!!!

plakát

Ninja (2009) 

Nekolikrat omyta historka, ktera se toci kolem pomsty a nedoceneni, se tentokrat potkala s neschopnou rezii a absolutne nedostacujicim rozpoctem. Cele to drzi Adkins, i kdyz v podstate prostor k tomu, aby se naplno ukazal,dostal az ke konci. Nejvetsi slabinou je digitalni krev, otresnejsi provedeni sem uz dlouho nevidel, hodne to ubira uz z tak ne moc kvalitniho pozitku..

plakát

Philomena (2013) 

Oscar - nominace nejlepší film, scénář - Steve Coogan, Jeff Pope, herečka - Judi Dench, hudba - Alexandre Desplat.

plakát

Hunger Games (2012) odpad!

Takto to dopadá, když je marketing silnější než produkt.

plakát

Paranormal Activity: Prokletí (2014) odpad!

Dle predpokladu to totalne odstoupilo od zabehnuteho schematu, tak jsem cekal, ze to treba serii pomuze a nekam ji to posune - nicmene opak je pravdou, jiz po 4 zrecyklovany cistoprazdny odpad, ktery nas v rijnu ceka jeste jednou.. snad uz naposledy.

plakát

Super Cyklón (2012) odpad!

ritka video asi zkrachoval..

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Kazdy prumerny fanda dobre vi, proc je hobit toceny (prachy) a proc az ted (prachy x2). Kazdopadne je to plne napadu aj prekvapeni, i kdyz by se dalo namitat, ze je to cistokrevny lotr recyklat.. Jackson docela caruje, dve a pul hodky ubehnou jak nic i kdyz pribeh v podstate stoji.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Hraju si s kamenim :-)