Reklama

Reklama

Apokalyptická akční jízda ve stylu filmů Den poté a Twister! Při pracích na ropné plošině v oceánu bylo omylem navrtáno lávové pole, z něhož tlakem vytryskla láva na povrch. Okolní moře je oteplováno a dochází k velkému odpařování vody do ovzduší, kde se mísí se studeným vzduchem. Tím vzniká cyklón, který ohrožuje nejen blízkou Kalifornii, ale také celou planetu Zemi! (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

kolibricek odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem fanda béček a hodně, ale tahle katastrofální herecká skvost co nikdy nenavštívila hodinu herectví... Neměl jim zazvonit budík, bylo by to lepší pro ně i pro mě. Kdybych měla napsat veškerou chybu v této slátanině, tak by ze mě stříkala láva o sto šest. Nemůžu si pomoct, je to vážně stupidní! Třeba jako když jedou dva vojáci v autě po naprosto čisté silnici ale hopsají tam jak při sexu, pak je smete vlna-jupí o dva méně, atd... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - No, uvidíme...... Opět další film z dílny Asylum. Nějak se v poslední době na tyto filmy dívám často. Člověk prostě potřebuje vypnout a jen tupě zírat na obrazovku. Vlastně nikdy nejsem nějak zklamán, vím, co mám očekávat. Strašné triky a příšerné herecké obsazení. Někdy se povede hudební doprovod, jako třeba u toho snímku a to je tak jediné. Jo, námět je skoro vždy dobrý, realizace je horší. CITÁT - Já se v těch vodách pohybuju již dvacet let, ale něco tak strašnýho jsem ještě neviděl........ CHYBA VE FILMU: Okolo 20 minuty je ropná plošina zahalena tmou od přicházející bouře, ale v některých záběrech jsou vidět sluneční stíny, které vrhají herci a dekorace......... No, je to peklo, vydržet až do konce, ale pro mě lepší, než sledovat třeba drama v Růžové zahradě. Tak jsem se prostě v neděli od srdce zasmál. Velká část filmu je založena na jízdě v autě a dlouhých dialozích. CITÁT - Nemůžu vůbec nic dělat........ ()

Reklama

-marti- odpad!

všechny recenze uživatele

"Ten cyklon zabije miliony lidí, musíme je varovat!" - "Ne, na tak velký cyklon se nemohou připravit, budeme ho muset zastavit!" - "Možná by mohl pomoci můj nanotechnologický výzkum!" Tolik k dialogům. Záběr přes čelní sklo auta na trojici hlavních hrdinů, dialog na úrovni výše uvedeného, stěrače stírají. Asistent polévá čelní sklo vodou z hadice. Hrdinové blednou, dále konverzují. Asistent švihá do okna proutkem. Hrdinové dále blednou, dále konverzují. Asistent hází na okno hrsti bláta. Hrdinové zelenají, konverzují. Asistent zapatlá všechna okénka blátem, aby nebylo vidět ven z auta. A teď pozor: přichází... mnozí efektové! Asistent kýve autem. Hrdinové v autě předstírají, že jsou unášeni cyklonem - mávají rukama, hlavou, vlasy, vstávají a zase si sedají, křičí (zpomalené záběry, bez zvuku). Animovaná sekvence: auto zmítající se mezi temnými mraky, hojnost zalévání.... atd. Tolik ke speciálním efektům. Vzdávám to v okamžiku, kdy hrdinové (pro velký úspěch opět oblíbený záběr přes čelní sklo), volají zděšeně: "Kroupy!", zatímco asistent hází na kapotu hrsti rozdrceného ledu. Vzápětí se ozve výkřik: "Hoří, naše auto hoří!" a opravdu, auto jim hoří! Konec reportáže, nebo skončím na oprátce. A ne, ani kvůli záběrům na bouři, blesky a déšť to nemá smysl. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

To, jak studio Asylum dokáže udělat na koleni v několika lidech katastrofický film, ocenit dokážu. Narozdíl od mnohých ocením i vizuální efekty, jejichž přílišná umělost některým vadí (mně tedy rozhodně ne - filmy opravdu nejsou dokumenty). Ale ochotnické divadlo a imbecilní práce s dialogy opravdu sráží tento film o dost hlouběji pod asylácký standard, o to víc bilo do očí i obvyklé zachraňování světa v pěti lidech pod vedením jednoho zmateného plukovníka. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Existují céčka, která vypadají obstojně, existují céčka, která jsou strašná, a pak existují céčka jako "Super Cyklón", kdy pátráte v paměti, jestli jste náhodou neumřeli a neskončili v pekle. Teatrální pohyby NEherců v očividné maketě vrtulníku bych ještě zvládla, ale výkřiky typu "Jsme v epicentru bouře!" (s údajným větrem o rychlosti přes 1000 km/h) následované záběrem na oblačné nebe s prosvítajícím sluncem nebo "Vidíte ty vlny?! Jet tam, tak je po nás!" následované digi záběrem z vrchu z dálky, kde loď drandí po zrcadlově klidné hladině... To už je na můj mozek vážně příliš. NE(DO)KOUKATELNÉ. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Přibližně v 20. minutě je ropná plošina zahalena tmou od přicházející bouře, ale v některých záběrech jsou patrné sluneční stíny, které vrhají herci a dekorace. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Wilmington a Topanga. (Terva)

Reklama

Reklama