Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (31)

plakát

Barbie (2023) 

Barbie je stejně dobrej/špatnej film jako Fight club.

plakát

Baxter (1989) 

Lovestory o hledání člověka, který se mi podobá. A o tom, jak to nutně skončí, když ho konečně najdeme.

plakát

Black Panther (2018) 

Ultimátní multi-kulti příběh, co si kdysi vymyslel jeden bílej nerd a protože o Africe nevěděl vůbec nic, a naštěstí netušil že ho jednou budou brát všichni smrtelně vážně a nemusel tudíž vlastní fantazii ničím omezovat, poslepoval si kulturu wakandských kmenů ze všeho, co kdy zaslech, z historický indický (ta je tam naprosto jasná) i současný městský mytologie. Kdyby v sobě měly všechny komiksový filmy tuhle necenzurovanou dětskou hravost, možná bych na ně začal zase koukat.

plakát

Bronson (2008) 

Nejlepsi zpracovani Novyho zakona!!! Mytus o tvrdohlavym, sebedestruktivnim hrdinovi, kterej se na konci vzepre Rozumu, realite i skutecnymu Michaelu Petersonovi a nedovoli mu zproneverit se vlastni ceste.

plakát

Buď moje kočka: Dopis pro Anne (2015) 

It is really not a silly movie. With very cute and realistic psychopath, i...i mean the actor, not the real person and with no hysterical scenes and no torture, i hate torture, cause...it is so boring!

plakát

Černé zrcadlo - Krokodýl (2017) (epizoda) 

Skoda, ze vynechali tu scenu, kde policajt rika morceti: "A ted si, prosim, pokuste vybavit okamzik vrazdy."

plakát

Černý kluci (2020) 

Silný! Jenom americký až na vrchol WTC. Úspěch, úspěch, dokážeš to, budeš nejlepší, všichni černoši budou právníci,... Jenže to se nikdy nestane. V systému, kterej uctívá úspěch, může bejt vítězem jenom jeden. A všichni ostatní musej bejt ty poražený.

plakát

Dotek zenu (1971) 

Při první části ještě zažijete spoustu utrpení, ale druhá vám přinese osvícení, při kterým na něj úplně zapomenete.

plakát

Fuocoammare (Požár na moři) (2016) 

V době, kdy se nám akční a komiksový filmy snažej čim dál víc vylepšit emocionální požitek dojmem, že sledujeme realitu, je jenom dobře, když dokumenty tohle naše pohodlný spoléhání zpochybňujou. Promyšlenej a podobně ambiciózní film jako Schlachthof 5.