Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Dobrou, mámo (2014) 

Film sám o sobě má dobrý námět. Kamera příjemná a prostředí prvotřídní. Ovšem poté se vše začne ubírat směrem království směšnosti. Prvních 40 minut ničeho, nic nedávajících. V druhé části se postava matky promění v nemyslící, uřvanou osobu a děti v geniální, televizí zkažené ďábli. Od začátku jasný konec, nedomyšlené propracování postav, bez logiky**. Téměř zbytečné. /20%/ (**po shlédnutí pochopíte, chcete-li absolvovat)

plakát

Supergirl (2015) (seriál) 

Téměř nekoukatelné. To na čem se staví děj mi přijde nahnilé a tupé. Příšerné efekty a skandální herecké výkony. Takový ten nápad, co vznikl po obědě. Příživníci. (30% z lítosti)

plakát

Americké psycho (2000) 

Velmi přesný film, pojednávající o lidské psychice, té kterou máme vrozenou a té kterou jsme za svůj život získaly z okolních vlivů. ( Dávný spor dvou skupin o to co je pravda, co z těch dvou typů dělá člověka sem vůbec nebudu vnášet ). Patrick Bateman ( Christian Bale ) je vzorný úředník, s dobrou školou a čistou minulostí, posedlí dokonalostí sebe sama a rivalitou kolegů v každém bodě. ( Klasický případ :D ) Nikdo ale nevidí do jeho nitra, do jeho zvráceností prošpikovaného mozku, kde se pokaždé, když mu někdo padne do oka, odehrává boj mezi přirozeností a etiketou lidskosti. To je způsobeno jeho citovou neaktivitou, je prostě zrozen aby zabíjel. Nejde ani tak o horor, mysteriozitu, nebo krimi, ale především o to PSYCHO! :D

plakát

Pláž (2000) 

Mladý Leonardo DiCaprio se vydá na ostov o kterém vědí jen zasvěcení a který je rájem na zemi ? Už tohle mě nabádalo k tomu, abych na to kouknul. A ani v jednu chvíli sem se nenudil. Výborně provedený thriller s pointou k zamyšlení na konci. 80%!!

plakát

REC (2007) 

Někdo si zahrál F.E.A.R., pak natočil film, dodal lekací scény s poskakujícíma kečupákama a first-person záběry ? To mi připomíná REC. Nepřidal, neobral. (2,5*)

plakát

Jackass 3.5 (2011) 

Chvilku po Jackass 3D ihned pokračování ? Jasně ! A podle mě nejbrutálnější díl ze všech, s největším počtem možných úmrtí. Zábava je samozřejmě jako vždy originální, nechybí hora sprostých slov a výbornej Knoxvillův smích. Pokud vám je víc jak 60 let jako Vebalovi tady pode mnou, tak vám to nic neřekne, ale u mě osobně 7/10.