Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (73)

plakát

Mrakodrap (2018) 

Akční jízda u které si člověk vydechne až při závěrečných titulcích. Na Oskara to aspirovat nebude, ale pokud si chcete užít pořádný akční film a nebudete úplně do detailu řešit co je možné a nemožné, tak Mrakodrap je idealní volba. Já se bavil a Dwaynovi fandil :)

plakát

Naprostá sebedůvěra (2012) odpad!

Jsem tady snad jediný při smyslech? I když jsem fanoušek Seagala, tak musím říct, že to byla prostě sra.ka totální!!! Levně a podle mě tak za dva týdny zmáknutý akční film bez pořádného příběhu, s pitomýma akčníma přestřelkama, Seagal má skoro v každé scéně dublera, hlavně když je ke kameře zády, tak kde to jsme jako? To tam na tom place nevydrží ani 10 minut nebo co? Prostě hnus, nešlo na to koukat v celku, musel jsem to přerušovat a rozdýchávat tu levnost. Se Sílou úderu asi nejhorší Seagaluv film, nic se mi na tom nelíbilo a divím se, že tolik lidí to tady celkem bavilo a to jsem to viděl v originálním dabingu, protože chvilku jsem viděl v češtině a to už jako fakt nešlo. Stevene, prosím tě polepši se jinak už tvoje filmy sledovat přestanu!

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

1. série asi nejlepší, celkově povedený seriál z kvalitními herci, z novodobých určitě jeden z nejlepších.

plakát

Sheep Impact (2011) 

Tak Steven si už dělá srandu sám ze sebe, ale jinak vydařená reklama na pivo:)

plakát

Mstitel (2009) 

Další "podprůměrák" do sbírky, Steven opět coby kladný hrdina (nechápu proč se tak angažuje pro nějakého strejdu, se kterým nemá nic společného) jako už tradičně, opět sám proti všem, no skoro sám, ty ruské babráky co má k ruce ani nemůžu počítat:) Prostě klasika, pro fanoušky Seagala je to dobrý, pro nezaujaté fanoušky akčního žánru určitě slabota, já jsem něco mezi tím:)

plakát

Hudson Hawk (1991) 

Jedna hvězda za Willise a pár vtipných hlášek, jinak docela traparná!

plakát

Kult (2007) odpad!

Režiser tohodle ultra "déčka" by zasloužil pověsit, prostě hodně špatný film, dokoukal jsem to jen silou vůle, nedoporučuji nikomu!!!

plakát

Steven Seagal - Muž zákona (2009) (pořad) 

Viděl jsem první dva díly a musím říct, že to nevypadá vůbec špatně, Steven se přeci jen zdá se v takových věcech (střelba, sebeobrana, zatýkání) vyzná a celé to na mě působí velmi osvěžujícím dojmem. Jen tak dál Stevne!

plakát

Hlídač (2009) 

O stupeň lepší než Ruslan, jinak je ale vše při starém, nic s čím bych byl příjemně překvapen jsem v tomto filmu nenašel. Nechápu proč je v určitých scénách Seagal pořád "dublovaný", třeba když je nějaký dialog, tak je zřejmé že zády ke kameře stojící muž určitě Seagal není. Jako když už bere takové prachy za ty filmy, tak by měl odehrát vše na 100%. Prostě nemám z toho dobrý pocit, pořád jsem jen sledoval minutáž a vyhlížel konec filmu, mě to nebavilo. Ať žije Steven Seagal 90. let!!!