Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (71)

plakát

American Heist - Americká loupež (2014) 

Musím sdělit, že se jedná o dosti podceňovaný filmový snímek. Hodnotím třemi hvězdami za Adriena, ten byl perfektní ve své roli a dodával filmu jiskru, druhou za sestřelený vrtulník a silácké řeči černocha v odpadcích a třetí celkově za děj a průběh. Měl jsem v plánu dat čtyři, ovšem v rámci mozků celé loupežné operace jsem se přinutil dát triple-star. Co mi opravdu vadilo, bylo snad to, že jediný charakter byl Brody a to hrál pěkného usmrkance, ostatní mi absolutně nevoněli. Hrdých 60% si film zcela určitě zaslouží.

plakát

Apollo 17 (2011) (TV film) 

Lítající kladívko vrženo z povrchu Měsíce putující volně do nekonečna vesmírem podtrhlo tuto poslední výpravu na měsíc. Parádní dokument, který rozšíří obzory, skvělé fotky a záznamy z Luny jako doprovod.

plakát

Avatar (2009) 

Musel jsem to udělat, film má vzteklinu.. Vělehlasného AVATARA jsem viděl už dvakrát a mé shrnutí, nikdy nechci vidět znovu dalších 160 minut jeho slávy. Když film přišel do kin nevěděl jsem co si o tomhle myslet, z počátku můj pocit byl, že mám zapnutý XboX 360, Gamepad v ruce a hraji nějakou podivuhodnou sytě barevnou hru. Po 1 hodině docházím k závěru, že nehraji ale koukám jak někdo hraje. Pan Cameron si hrál skvostně! ale pro Boha proč takhle a toto vyšlehlo z jeho střižny. Nechci a ani nehodlám brát někomu úsudek, ale tohle není film, nýbrž pohádkově-digitalizovaná-neskutečně předvídatelná hra. Koukám a hle, tohle už jsem viděl, moment, nene nic to taky. Po druhém pozorování "CameronProjektu" jsem si přiznal, že udělal brilantní tah a lze tedy s nadšením vyčkávat na druhý upatlaný díl a doufat, že namátkově se ke mě nedostane.

plakát

Back for the Future (2011) 

Bylo hezké vidět Christophera znovu ve svém profesorském :) Boty jsou přesné repliky z druhého dílu filmu Navrát do budoucnosti, kde je má na sobě M.J. Fox.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Hnůj nebo lůj na Vaše hajterské komenty, toď myšlenka každého jedince.. Proč tu někdo na filmu hledá každičkou pi****nu, je to Zacková předloha, chyby má a mají je všecky filmy co kdy byly a budou natočeny. Na tenhle film, jsem a jiní jistě také, čekal velmi dlouho, zážitky ve 3D paráda, efekty +, trošku zamrzela příšera z hory osudu na konci, chudák zdechlina Zod, bylo to trošku touhle creaturou přepískle, nicméně, jak jinak ony dva hrdiny sjednotit než záchranou planety Země. Moc se mi páčila ona celková temná "batmanovská" atmosféra, Alfred aka J.Irons byl mnohem věrohodnější než Nolanův v podání M.Caine, začátek byl perfecto, Affleckovi temné kvádro sedlo, Cavill si zachoval super status a Eisenberg zhodil konečně vlasy + mě velmi potěšila camea třech dalších HEROES, které uvidíme v JL. Konečná na závěr, lepší jak Marvel - Avangers? Ano, dle mého názoru. Uvažujete utratit prachy a jít na film? Ano, jděte! vemte děcka, manželku vyhoďte u Baťi, dědka u hospody, babku nechte na zahradě a tchýni v Kaufu. Stále je Vám to málo a zvažujete dle hodnocení čsfd zda fakt jít? dáte na lidi, tak dejte i na mě a jděte ku**a. PS: Batman šmejdy cejchovat umí

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Na tento seriál se nezapomíná. Spolupráce Spilberga s Hanksem a dalšími, byla výsledkem tato exkluzivní podívané, které si člověk velmi rád s dechberoucím srdcem pustí znovu.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dnes je ten den, kdy Dexter uštědří ránu zlému pánu..Takových seriálů jako ten náš oblíbený zabíják, moc není, proto je tak výjímečný, ale je otázkou času než začne jiná seriálová společnost chrlit obdobný scénář, Dexter ale neztratí..

plakát

District 9 (2009) 

Jednoduše skvost mezi Sci-Fi filmy, zde dostáváme od každého kousku něco, různé pohledy kamery, efekty, rozhovory v mateřském jazyce "Kreveťáků", mimozemšťani mají také emoce, ghetto, mimozemské technologie, komentáře s lidmi jako u dokumentů a to celé místy doprovází sřelba nigerijců jak za občanské války. PERFECTO !! Nestává se u mě moc často, možná to bude časem, místem a lidmi se kterými jsem to sledoval, taky zřejmě tím že jsem byl 4 roky ve skluzu, a proto dávám 100%.

plakát

Drogy a.s. (2010) (seriál) 

Drogy se koulejí napříč našim světem, kdy se zastaví ? nikdy, počet uživatelů roste.