Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Neskutečná cesta do hlubin snů. Počátek mě přikoval k sedačce v kině a neodpoutal mě ani při závěrečných titulcích. Takhle si představuju film, takovéhle mrazení z něho chci mít. Nutno říci, že k výbornému filmu hraje nedocenitelnou roli hudba Hanse Zimmera, tady se mu něco opravdu povedlo. Film, který se opravdu nedá odvyprávět a poprvé od Matrixu má nevnímavý člověk problém pochopit jeho děj. Nejlepší počin roku 2010 a nejlepší zpracování nápadu, ze kterého mohla být podle mě dost jednoduše fraška. Five Stars.

Ink

Ink (2009)

wow...začátek filmu byl hodně nepřehledný pro mě a až naivní a dětinský, ale postupně se pak začaly dílky skládačky dávat dohromady a když člověk v půlce filmu pochopí, co kdo představuje a co se zde děje, začíná to být návykové. Lidé zde hodnotí tvorbu masek či přepálené barvy, ale ty nedokonalé masky a barvy se k tomu filmu a příběhu nakonec tak hodí. Celková vizuální stránka filmu mě uchvátila. Na začátku ve mně taky spíše evokovala hudební klip, ale na konci filmu je všechno tak jasné a tak k sobě sedící, že musím dát five stars, ikdyž prostě mě začátek filmu nedostal. Ve finále je to totiž pro mě velmi zajímavý skvost. Krásná parafráze k životní cestě nebo-li k výběru mezi životem plným hmotnými ale prázdnými věcmi, které život nenaplní a nebo smysluplným a citově barevným životem. A ještě něco doplním - ztvárnění těch Inkubusů??? Neskutečný, fakt jsem z nich nemohl! :)

Speed Racer

Speed Racer (2008)

Wow....todle mě vrátilo do dětských let, vrátilo mě to do doby, kdy jsem se zavíral v pokojíčku, abych mohl na PC mastit závodní auta a rodiče mě neotravovali s mytím nádobí, uklízením pokoje a nepeskovali mě za to, že už u toho počítače nemám tak dlouho sedět. Film s obalem dětské stylizace je sice na první pohled odrazující, ale jinak je provedení filmu opravdu cool a prostě Vám to na chvilku obarví život.

Hra

Hra (1997)

It blew my mind.....

Příchozí

Příchozí (2016)

No konečně! Konečně pořádný film o UFO, kde mimozemšťani nemají 2 ruce a 2 nohy!!! Sláva a vivat kreativitě...Velmi nápaditej film - logogramy jsou úžasný.