Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (260)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Woow! Naprosto dokonalé! Ani zdaleka jsem nečekala něco tak fantastického. Rami byla vážně úžasná volba a všechny postavy si byly neuvěřitelně podobné. Absolutně mě to pohltilo a dostalo. Úplně souhlasím s komentářem od ArsenalEagle.

plakát

O Všudybylovi (1976) (TV film) 

Tak tohle byla fakt krásná pohádka. Opravdu povedená a neotřelá......mé srdce plesá :)

plakát

Medvěd (1961) (TV film) 

On JE prostě geniální! :))

plakát

Hans Zimmer v Praze (2017) (koncert) 

On je prostě génius! Jedním slovem vážně GÉNIUS! ..... po tomto koncertě můžu říct, že kdo to neslyšel, neví, co je opravdová hudba. Tohle byla dokonalost. Neskutečně multifunkční a talentovaný člověk. Zírala jsem s otevřenou pusou, nechala se unést hudbou a ještě mi stekla slza při slovech o Heathovi ..... Navíc jsem na tom byla v druhém nejlépe ozvučeném kině v ČR, takže unikátní zážitek. STOJÍ TO ZA TO!

plakát

Wonder Woman (2017) 

Je to kravina, co si budeme povídat. Ale je to super kravina, fakt dobře udělané, příběh skvělý,herci skvělí, .... mě to bavilo po celou dobu. Líbí se mi, jak na to šli a nedělali z toho něco, co to být nemůže.

plakát

Šamani odcházejí (2011) (TV film) 

Povrchní? Ani náhodou. Naše konzumní mozečky tohle nemohou chápat a soudit, žijeme v jiném světě. Bohužel. Já jejich způsob života miluji a je mi mnohem bližší než tento. Nic povrchního na tom není, takhle skutečně žijí a fungují. Je to pro mě ta největší krása a způsob bytí. Krásný výstižný dokument, který zahrnuje více kmenů a tradic. O ayahuasce už vím mnohé, ale třeba o léčení žábou, guaranou či mravenci téměř nic, takže jsem rozhodně ráda, že jsem se zase něco dozvěděla. Za mě tedy jeden z nejlepších dokumentů.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Za mně špičkový film. Celou dobu jsem se smála, šla z toho krásná nenásilná vtipná atmosféra .. byla jsem fakt hodně nadšená a je to něco, co budu určitě moct vidět víckrát než jednou. Pro mě to bylo velmi nad očekávání. Milé, nenásilné, vtipné, dotažené. :)

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Lepší, kvalitnější, hezčí, mnohem vtipnější jak jednička ... zkrátka super! :-) ... "Párky mi tu neberte, děti už mě...."

plakát

Vichr (2013) 

Krásné zvíře v krásné přírodě .. je to supr pocit to tak vidět :)