Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Drama

Recenze (5)

plakát

Pevnost Boyard (1998) (pořad) 

Původní francouzskou verzi neznám, takže nemůžu porovnávat. To ale nic nemění na tom, že to neustálé pokřikování a opakování pokynů je naprosto otřesné.

plakát

30 Seconds To Mars: Up in the Air (2013) (hudební videoklip) 

No, tuhle kapelu moc z dřívějších dob nezdám, každopádně mě tenhle song a videoklip zaujal (což se u mě stáva málokdy). Hodně novodobých písniček je strašně kýčovitých, videoklipy jsou všechny na stejné brdo, nemluvě o konceptu písně. Tenhle videoklip je sice také kýčovitý, ale je určitým způsobem originální, extravagantní, má styl. Dále pak (ano, vím že se tady hodnotí videoklip, ale nedá mi to) - všímám si hodně, jak skladatel do skladby zakomponuje její název a jak končí. Tahle písnička v refrénu neobsahuje její název jako 95% jiných a strašně se mi líbí, jak se u konce se tak pomalu "rozplývá" pak nastane boom a je ticho. Možná to jsou nedůležité věci, ale prostě mě to zaujme, je těžké v téhle době najít něco "jiného". Podle mě je to všechno hodně dobře vyvážené, takže u mě na jedničku.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Hodně dlouho jsem přemýšlela, zda mám tomuto filmu dát tři nebo čtyři hvězdy. Nakonec jsem se rozhodla pro tři. Film se mi líbil, protože mám ráda řecké báje a zajímám se o ně. Líbily se mi příšery, bohové i samotný příběh, ale ukrytí perly v kasínu, vstup do podzemí u nadpisu Hollywood a ještě vchod na Olymp u Empire State Building? Tohle mě zkazilo celkový dojem z filmu, který mohl být o hodně lepší. Bohužel.

plakát

Tajemství (2006) 

Opravdu jednoduchý dokument a jak řekl uživatel Djoker, že film opakuje neustále své myšlenky, ale právě proto si myslím, že je pro hodně lidí přesvědčivý. Mne přesvědčil také a opravdu to zafungovalo, už i proto dávám pět hvězdiček. Musíte ale opravdu chtít, pokud tomu nebudete věřit, výsledek se nedostaví. Od chvíle kdy jsem tento dokument viděla, a když se opravdu stalo to, co jsem nejvíce chtěla, věřím a cítím optimismus (snad nebudu naivní :)) ), že všechno jde. Doporučuji shlédnout.

plakát

Harry Potter a Fénixův řád (2007) 

V mých 15 letech, kdy jsem tento pátý díl Harryho Pottera viděla v kině, jsem byla přímo nadšená. Skvělé efekty, skvělá atmosféra, skvělé herecké výkony (Imelda Sauton byla jako profesorka Umbridgeová úžasná). Všechny důležité momenty jsou zde zobrazeny, ale čím jsem starší a čím jsem větší fanynka Harryho Pottera, mě tento film bohužel už netěší tak, jako dříve. Chybí mi hlavně zfilmování zkoušek NKÚ, zfilmování více vyučovacích hodin, famfrpál, a snad i lepší zobrazení odboru záhad na ministerstvu kouzel. Zajímavé pro čtenáře by také mohlo být zfilmování vyučování kentaura Firenzeho, to je ale jen nepodstatná maličkost. Nehodnotím tady ale zpracování podle knihy. Takže, i když jsem zde tomuto filmu dala 3 hvězdy, hodnotím ho 85%.