Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Úžasné dospělé fantasy, které si nebere žádné servítky se sexem, stínáním hlav a zabíjením. A to je dobře. Protože přikreslených fantasy tu bylo opravdu až moc (což ovšem není žádná velká výtka, LOTR je fantastický a pro mě číslo 1.), a dějově je Hra o trůny velmi působivá. 2. série malilinko ztrácí, ale i tak je to opravdový skvost. Už se těším, až si pořídím knížku. 1.Série 100% 2.Série 95%

Dexter

Dexter (2006)

Jemu prostě musíte fandit...

Sherlock

Sherlock (2010)

Je možná ironií, že nejlepší Sherlock je ten, který se vymyká klasice. Výborné duo, vizuální zpracování, příběh. Nejhorší díl má u mě 80%, nejlepší čistých 100%. Čekám na další sérii a jsem moc zvědavý, jak si scénáristi poradí s Sherlockovým návratem.

Akta X

Akta X (1993)

Tajemno to je moje a navíc když se jedná hlavně o příběhy s UFO, jo, takový serial jsem potřeboval. Je zajímavé koukat na pomalu se rozvíjející jiskru mezi Mulderem a Scullyovou. První 4 série jsou perfektní, pak to už ale povalu vře. Asi to bude tím, že zase tolik dobrých námětů se prostě nevymyslí. Kultovní dílko.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Těch 5* je jenom za díly s Andersenem, ty další už jsou o dvě třídu horší. Celkově byly některé díly opravdu nudné a nezáživné, při jiných se mi tajil dech. Těch bylo naštěstí víc.