Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (58)

plakát

Amišové ve městě (2012) (seriál) 

Vcelku zajímavý, i když ujetý sociální experiment. Problém je fakt, že show je z vleké části podvod a většina protagonistů první řady jsou z Amišské komunity už dávno venku, takže takové ty údivy nad mikrovlnkou apod. jsou očividně nahrané, stejně jako to, když se pořad snaží divákovi namluvit, že Amišové zrovna opustili komunitu. Už když si poslechnete, jak někteří mluví a používají výrazy jako "cool", "awesome", zdá se to velmi podezřelé. No a pak se zjistí, že Jeremiah má fotky na internetu, kde s kámošema popíjí plechovkové pivo, Sabrina se fotí v plavkách se surfem, Kate se fotí polonahá do soutěže o nejlepší úsměv internetu a má záznamy o řízení v opilosti. A největší bomba - Abe a Rebecca spolu mají dítě. To je pak problém, protože pokud reality show není reálná, o čem to pak vlstně je?

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Tohle, že je lepší než jednička? Tak to ani náhodou. Dvojka buď opakuje to, co se dařilo jedničce a nebo dělá věci hůř.

plakát

Banik!!! (2018) (TV film) 

Byly zde snad všechny důležité osobnosti a hezky se to podařilo shrnout do 52 minut. Škoda jen, že dokument není delší, takhle to místy bylo příliš naplácané na sebe a nebyl čas pro detailnější informace.

plakát

Comedy Club (2016) (pořad) 

Není-li dostatek pořádných komiků, nemůže být dobrý stand-up pořad.

plakát

Černé zrcadlo - Bílé Vánoce (2014) (epizoda) 

Tohle byla skvělá jízda od začátku až do konce. Filmový scénář, skvělý Jon Hamm, skvělý úvod, skvělé drama.

plakát

Černé zrcadlo - DJ na odstřel (2017) (epizoda) 

Souhlasím s J*A*S*M. Tohle mělo být „něco jako San Jupinero“ této řady, ale nepovedlo se to tak dobře. Fenomén aplikací pro rande je samozřejmě pro tvůrce dosti zajímavý a úplně se to nabízelo, ale nemyslím si, že by z něj tvůrci vyždímali úplně to, co mohli. Celé to totiž myslím spadlo dolů na jedné věci. Jednak samozřejmě celkový příběh i prostředí jsou daleko slabší, ale HLAVNĚ! U San Jupinero byl překvapivý konec v tom, že virtuální realita může mít ve skutečnosti velice pozitivní dopady (i když se o ní mluví většinou negativně). U Hang the DJ, když už tenhle stejný konec vidíme podruhé, není to překvapivé a ztratí to punc toho unikátního momentu, kdy epizoda Black Mirror skončí happy endem. V epizodě se vyskytly i některé logické chybky, které San jupinero neobsahuje (nebo alespoň ne tolik a nebo tak výrazných) a také až moc otravně divákovi napovídá, že je to celé simulace, takže už to silně tuší, nebo skoro jistě ví, ještě před samotným koncem epizody. *Proč zrovna čtyři odrazy kamenem, to programátoři naprogramovali tak neuvěřitelně složitý svět, ale nedomysleli počet odrazů kamene od vody? A co vlastně ten konec? V systému Frank a Amy uspějí, protože rebelují proti systému, ale v reálném svět naopak systém poslechnou!?

plakát

Černé zrcadlo - Lovná zvěř (2013) (epizoda) 

Možná mi tuhle epizodu zkazilo přehnané očekávání, které jsem měl kvůli vysokému hodnocení této epizody, ale já se z nějakého důvodu nebavil, tak jako u předchozích dílů a dokonce mi tenhle díl připadal jako nejslabší z dosavadních.

plakát

Černé zrcadlo - Medvídek Waldo (2013) (epizoda) 

Já vím, že oproti strhujícím jiným dílům je tohle značná změna, ale já si to užil. Podle mě to byla trefná ukázka toho jak se lidé dají lehce zmanipulovat a nepřistupují k volbám dostatečně zodpovědně. Možná to bylo i ukázka toho, že lidé ve volby a demokracii nevěří(?)

plakát

Černé zrcadlo - Muži pod palbou (2016) (epizoda) 

V kontextu jiných skvělých dílů je tenhleten jeden z nejslabších, to ovšem neznamená, že se nepovedl, jen je zkrátka lehce pod standartem tohoto seriálu.