Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Speciálně tento díl musím okomentovat, protože něco tak geniálního a bez nadsázky dokonalého se na obrazovce jen tak nevidí. White Christmas má více originálních a opojných myšlenek než áčkový sci-fi film. Je chytrý, propracovaný, překvapivý a emocionálně devastující. Líp už to opravdu nejde. 10/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je jediná vec, čo by som dokázal tomuto dielu vytknúť. Podľa mňa je zvládnutý do absolútnej dokonalosti, ktorú mu nemôžem uprieť. Príbehy oboch hlavných hrdinov sú vynikajúce. Myšlienky, ktoré to v nás zanechá sú vynikajúce, záver je absolútne famózny a poviem pravdu, keby toto bolo v kine, tak by som neľutoval ani jeden cent. Prostredie a atmosféra tohto dielu je vynikajúce a ja nemôžem ani nič iné povedať, bez toho, aby som nešiel do spoilerov. Ak ste nevideli túto epizódu, tak si urobte radosť a pozrite si to. Zanechá to vo vás podľa mňa silný efekt. Toto je podľa mňa zrežírované, napísané, zahrané a vytiahnuté do absolútnej dokonalosti. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, tak tohle stálo za to. Nechápu, jak se tvůrcům povedlo smrsknout tolik nápadů a myšlenek do hodiny, ale že to udělali kurva dobře. No nebudu lhát taky bych si domů pořídila umělou inteligenci, která by zároveň byla já. Navíc ta atmosféra je prostě skvělá. Tohle je bezesporu nejděsivější pohled do budoucnosti zatím (ale koukám od konce - no co na Netflixu nebylo poznat co je první díl, takže se to může změnit), hlavně ten konec, představte si, že byste do smrti nemohli s nikým promluvit a navíc byste ani nikoho pořádně neviděli. No děsivý jako prase. Hodnocení: 10/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beethowenova deviata, Zločin a trest a zamyslenie sa nad tým, akým smerom sa môžu vyvíjať technológie opäť potvrdilo, že Black Mirror nastavuje spoločnosti zrkadlo, ktoré je naozaj čierne. Opäť výnimočná epizóda, tentokrát aj s výbornými hereckými výkonmi dvojice hlavných protagonistov. A správa z rádia počas záverečných titulkov, ktorú niekto dokonca nepokladal za potrebnú otitulkovať celému príbehu nasadila kráľovskú korunu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní vrchol jinak vlažné 2. série a jednoznačně její nejlepší díl. Náměty se sice blížily starším dílům, ale zaobalily to tak perfektně, že jsem se až nestačil divit. Ten stísněný pocit při představě být součástí vědomí uvězněného uvnitř virtuálního prostoru, odkud není úniku, na mě dolehl neskutečně. Plus zápletka rozdělující se na dvě části a vrcholící tak, jak by správný thriller měl. 95% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (9)

  • Keď Joe vidí v televízii fotografiu Bethany (Janet Montgomery) ako jednu zo smrteľných nehôd pri zrážke vlaku, v správach sa v spodnej časti obrazovky objaví zmienka, že „Callow oznamuje rozvod“. Ide o odkaz na úplne prvú epizódu Národná hymna (2011). (Arsenal83)

Reklama

Reklama