Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (16)

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) odpad!

Tak se nám zase jednou blížily volby do poslanecké sněmovny, preference komunistů nebezpečně rostly a "nezávislá" americká stanice se s tím pokusila něco dělat. Do kin tak vtrhl další z řady filmů fanaticky obviňující komunisty ze všech chorob současného světa. A dosáhl svého účelu, neboť ti nerozhodní voliči, kteří již nechtěli "odpovědnou" pravicovou politiku, se zalekli levicové hrůzy a raději volili idey postrádajícího čerpače dotací. Nic proti tomu, ale žádná doba není černobílá, nikde nejsou jen dobří a zlí, ale tento film si našel svou propagační pravdu. Takže zvracím do odpadu, splachuji a těším se na další květnaté propagace kapitalismu, které se od těch socialistických liší pouze ve výši schodku rozpočtu.

plakát

Pelíšky (1999) 

Přibližně takhle si představuji adekvátní vyrovnání se s komunistickou minulostí - s humorem a bez zbytečného lhaní.

plakát

Česká soda (1993) (seriál) 

Nejtrefnější zásah do všech parodovaných řad. A z toho důvodu je až neuvěřitelné, jak dlouho se Soda udržela na obrazovkách, i když potrefené husy posouvaly pořad do stále pozdnějších nočních hodin..

plakát

Zapomenuté světlo (1996) odpad!

Ti zlí komunisti byli ale hrozně oškliví na tu hodnou církev. Vždyť ta chce přece jenom to dobro, lásku, víru a žádné hmotné statky ji nezajímají. Nene, kdepak, tady jde o něco duchovně velkého a nikoli o ideovou přípravu k vrácení nakradeného majetku. A aby bylo jasno, tak já v Boha v rámci možností věřím, ale nehodlám se kvůli tomu stát členem na pokyn bučícího stáda.

plakát

Bumerang (1996) 

Dovolím si vyjádřit překvapení, kolik zdejších uživatelů v padesátých letech prožilo ty hrůzné komunistické uranové lágry. Jak jinak si vysvětlit tolik chvály na věrohodnost snímku, který sice není nijak špatný, ale jednostranně propagandisticky natočený je zcela určitě.

plakát

Ene bene (1999) 

Volební výsledky posledních let napovídají, že tato volební komise nebyla v historii ČR jediná, která dokázala vykouzlit záhadná čísla. Díky za téma.

plakát

Polojasno (1999) (TV film) 

Věřím tomu, že jsi to tak, Václave, tenkrát viděl, ale nevěřím tomu, že to takhle vidíš stále.

plakát

Občan Havel (2007) odpad!

K prominentnímu a falešnému vězni minulého režimu, který svět obohatil o termín humanitární bombardování, mám jen slova chvály. Momentálně je ale nemůžu najít.

plakát

Český sen (2004) 

Jenom naprostý idiot by sprintoval po poli za neuvěřitelnou slevou. A tento dokument jasně ukazuje jak lehce se náš národ nechá oklamat a uvěřit falešné reklamě nebo hrozbě bankrotu Řecka. Zatímco to první je spíš k pousmání, tak to druhé nás stojí dost peněz.

plakát

Městečko (2003) 

Přesné zachycení prvních kroků českého kapitalismu. Z těchto základů to nemohlo dospět do ničeho jiného, než toho, v čem se nyní boříme a smrdí to.