Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (128)

plakát

Absolventka (2009) 

Pojem romantická/komedie poslední dobou znamená spíš pouze to romantická a tento film není vyjímkou je jen jeden z mnoha takových,který nenadchne ani neurazí.5/10.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Alenka překonala moje očekávání vůbec sem nečekal,že takováhle pohádka se mi může líbit.A hlavní postava nemohla být vybraná lépe.Mia Wasikowska jako Alenka je strašně sympatická a ta role jí sedí.7/10.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Od někoho jiného by ty vtipy mohli působit trapně,ale v podání těhle herců to je šíleně ujetá zábava od začátku do konce.9/10.

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) 

Klasická pohádka jak se z děvkaře stane poslušný chlápek.K uvaření tohoto filmu jsou následující ingredience:chlápek ,který se na začátku chová jak blb a ke konci má vypadat jako svatoušek,nějáká ta bývalá láska,ke které stále něco cítí,ale neuvědomuje si to a,protože ve výsledku to má být komedie přidáme nějáké vtipné postavy např.veterána z války nebo duchy apod. a pak to okořeníme ponaučením(což ve výsledku jsou jen nudné kecy) a vyjde nám romantická komedie,která je nalajnovaná jako všechny a žádné překvapení se nekoná,už po první půlhodině tušíte jak to asi bude končit.Ve výsledku to teda není(aspoň pro mě)ani průměrná romantická komedie jediné čemu jsem se smál je poslední scéna,která trvala asi tak půlminuty takže nuda!

plakát

Blesk (2011) 

Sice je Jason Statham v roli detektiva velký drsňák,ale akčnější filmy mu sedí více.5/10.

plakát

Brotherhood (2010) 

K tomuhle filmu jde říct jen jedno- PERFEKTNÍ ADRENALINOVÁ JÍZDA,KTERÁ NENUDÍ ANI MINUTU.9/10.

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Film o chlápkovi,kterýmu z věčnýho koukání u televize hráblo.Je nasranej na svět a nejradši by všechny pozabíjel,ale nakonec vlastně zjišťuje,že neví koho zabíjet,tak zabíjí všechny.Je to celý naprosto ujetý a postrádám v tom jakoukoliv pointu.Čekal jsem,že by to mohla být sranda,ale koukat na bezúčelně vraždícího magora s prasečim ksichtem bylo spíš utrpení.Taky mě sere jak lidi dokážou klesnout a koukat na zvrácený reality show,ale lepší řešením než zabíjet všechny její diváky,je to ignorovat a místo čumění na televizi dělat něco užitečnějšího.3/10.

plakát

Bunraku (2010) 

No a co,že Josh Hartnett neumí bojovat a jeho protivníci byly daleko lepší než on a díky tomu,že rozdával jen pěsti nebyly ty souboje tak efektivní,ale i přesto se mi to líbilo a to ještě k tomu nemám rád fantasy!7/10.

plakát

Cesta bojovníka (2009) 

Tento film působí rozhodně více profesionálně než Ong Bag,ať už dějově(sice to není žádný zázrak,ale pořád lepší než Ong Bag) nebo režisérsky a poslední souboj patří k těm nejlepším jaký sem ve filmech viděl.7/10.