Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film na který neurazí, nenadchne, ale odpočinete si u něj. Což je přesně to co jsem od toho chtěla. Docela zajímavá zápletka, která samozřejmě nemůže skončit jinak než happy endem. Ze všech těch tří duchů mě vždycky nejvíc děsil "Duch budoucích ...." a nebylo tomu ani tady, dost nepříjemně mi mrazilo, když jsem si představila, co by asi ukázal mě. 3* ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Lepšího herci se pro tuto romantickou komedie opravdu vybrat nemohli. Matthew McConaghey (doufám, že se naučím jeho jméno vyslovovat, aniž bych si u toho zlomila jazyk) se sem hodil jako zadek na hrnec. Prostě to byla role dělaná přimo pro něj. Mezi ním a Jennifer Garner to krásně jiskřilo. Nápad s duchařinou byl dobrý a osvěžující. Samozřejmě, že je od začátku jasné, kam se to celé ubírá. To vůbec nevadí a ani to není žádná vada na kráse. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

McConaughey ako Dickensov Ebenezer Scrooge v modernom prevedení. Jasné, že o originalite sa tu nedá hovoriť a áno, tá premena hlavného hrdinu pôsobí veľmi nerealisticky až rozprávkovo, ale v tomto prípade mi to vôbec nevadilo. Film má všetko, čo romantická komédia má mať a dokonca aj niečo navyše - výborné herecké obsadenie. Do hlavnej úlohy nemohol byť asi zvolený vhodnejší predstaviteľ, Matthew je na takúto rolu ako stvorený. V menších úlohách sa nestratili nastávajúca nevesta v podaní Lacey Chabert a jej filmový otec Robert Forster a úplne úžasný Michael Douglas, ktorého som už dávno nevidel v takejto dobrej forme. Ja som sa veľmi príjemne bavil. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Ghosts of Girlfriends Past je vlastne Christmas Carol. Miesto Ebenezera Scroogeho tu máme Connora Meada, charakter je rovnaký, príbeh v podstate tiež. Zásadný rozdiel je v tom, že kvalite "Vianočnej koledy" prispieva geniálna vizuálna stránka podporená 3D animáciou, kvalitu "bejvalek" nevylepší ani odstavená "šedá mozgová". ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Film s nejhorším castingem za poslední roky. McConaughey otravný, Garnerka nesympatická, družička Lacey Chabert na zabití a ťulpas Breckina Meyera k uzoufání nudný... k tomu scénář nedávající skoro žádný smysl, zombie-Douglas a humor, jenž může bavit snad jen úplně nenáročné (anebo dementní) diváky. Waters má na víc. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Film bol natočený prevažne v Ipswich v Massachusetts. (Greenpeacak)
  • Zpracováno dle knihy Charlese Dickense "Vánoční koleda". (D3VIL)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama