Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (1 932)

plakát

Útok z hlubin (1999) 

Na tenhle žraločí rej, jsem se tenkrát hodně těšil když přišel do kin. Zábava i napětí.

plakát

Dům plný strachu (1985) 

Nejdřív se probudí jako plešatej, jenže pak je zase vlasatej. Jen taková dětská sranda.

plakát

Menu (2022) 

Esteticky to docela tahalo. Jídlo se musí opravdu vychutnat a Ralph Fiennes v podstatě perlil. Jenže to co bylo okolo, už nějak zvadlo.

plakát

Šílená noc (2022) 

No přiznám se, že na Vánoce jsem se vždycky těšil. Jenže tahleta svařená srajda. Mě přesvědčila o tom, že další akční Santa, stál za zlámanou grešli. Kromě toho, že je to brutální a serou do toho i černej humor to na mě ve finále vůbec nějak nezafungovalo. Prostě nefunkční.

plakát

Cesta do pravěku (1955) 

Nejde zapomenout, při každém dalším podívání o něco lepší rozměr dalšího nadšení. Pamatuju, že ta scénka kdy jde zablácenej Tonda podél řeky a kamarádi si myslej, že je to pračlověk. Z toho jsem měl sakra, vždycky v kalhotech.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Já tyhle psycho příběhy, moc můžu. Perfektní atmosféra a scénka ve skalní průrvě, kdy vyprávěla o pokusech lobotomie moc silná.

plakát

Ku Klux Klan (2020) (TV film) 

Docela fajn vědět, co všechno tenhle kurevsky zabředlej klan, dokázal dělat za svinstvo. Hlavně co mě zaujmulu, že i sám Superman bojoval proti Ku Klux Klanu.

plakát

Bažináč - Loose Ends (2019) (epizoda) 

Pevně doufám, že James Mangold vycejtil tlak bažiny a pořádně se opře do Swampa na velkém stříbrném plátně.

plakát

Ďáblova ruka (2011) 

Vkusná komedie ale i docela vyčpělá komedie. Je fajn vědět, že Brosnan dokáže zahrát i komedianta. Ten dodatek nakonci potěšil: Je ted dvojnásobnou bývalou smažkou. Nyní ve vás klíčí ďábelské sémě, taky fajn hláška z Legendy s Cruisem.

plakát

S.W.A.T.: Under Siege (2017) 

To, že tam tentokrát nastrčili M. Jai White tomu moc taky neprospělo. Byl docela topornej. Ale zase na zabití času, by to šlo.