Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Fantastický, inteligentní, citlivý a neskutečně humorný. Nejgeniálnější konverzační seriál všech dob s řadou naprosto dokonalých herců. Seriál, kterému nedošel dech ani na konci, je to naprosto neuvěřitelné. A jedná se dle mého názoru i o nejlepší seriál díky skvělému českému dabingu.

Profesionálové

Profesionálové (1977)

Seriál ze staré školy, který ani po letech nenudí což je až s podivem. Cowley, Bodie a Doyle - svatá trojice tohoto seriálu, který se nesmazatelně zapsal mezi televizní klasiku.

Hitlerovi muži

Hitlerovi muži (1996)

Top 12, z velké části přeživších padouchů nacistického Německa po roce 1945. I když to slovo " padouchů " je na určité výjimky zavádějící, jelikož u Karla Dönitze si tím zas tak nejsem jist. " Elita " - jedné z nejzlořečenějších zločineckých organizací na světě. Výborné, poučné, v dnešní době by tohle měli povinně sledovat studenti na střední škole. V kostce kdybych měl shrnout všech 12 dílů. 1. Hess - loutka, která se zbláznila 2. Dönitz - precizní prototyp pruského důstojníka, voják každým coulem. 3. Goebbels - magor, nebezpečně malý zakomplexovaný psychopat. 4. Göring - mocipán, celebrita, morfinista a pan Ego. Neschopný jakéhokoliv vedení. 5. Himmler - pure Evil, chovatel slepic :) 6. Speer - hodný " Nazi " - nejchytřejší z 12, který využil plně svých věznitelů v Norimberku. 7. Eichman - výborný úředník, zarytý antisemita a " smolař ". 8. Mengele - pure Evil no. 2, " šťastlivec ". 9. von Ribbentrop - výborný státník a arogantní hověz. 10. Von Schirach - nejslabší monočlánek z 12 - přesto výborný ideový tvůrce a zmetek v jednom. 11. Freisler - pure Evil no. 3 a 4 - démon v taláru - nekompromisní smrtka. 12. Bormann - šedá eminence - výkonný přesný sluha zla a zbabělec. Kdy se začne točit i o jiných totalitních režimech je prozatím ve hvězdách. Nadčasový seriál.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Naprosto dokonalá fantasy poluce pro dospělé jedince. Martin je genius srovnatelný s Tolkienem.

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Asi nejlepší válečný seriál mapující nejduležitější období v Evropě ve 20. století. Syrový, realistický, pravdivý, 10 hodin guilty pleasure.

Temný případ

Temný případ (2014)

Seriál s ohromným charismatem a fantastickým dějem doplněný naprosto geniálním McConauyghem, který tomuhle skvostu dokázal vtisknout svou tvář podívína. Hodně vyspělá zábava, která rozhodně není pro každého. I am fucking so important - fuck.

Dr. House

Dr. House (2004)

One man show egoistického " parchanta " a moji velice oblíbené seriálové postavy.