Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi

Obsahy (7)

Steins;Gate: Sōmei eichi no Cognitive Computing

Steins;Gate: Sōmei eichi no Cognitive Computing (2014) (seriál)

Čtyři krátké příběhy vyprávějící o každodenním životě členů laboratoře ze Steins;Gate ve formě reklamy na nového multifunkčního pomocníka do domácnosti.

Mushishi zoku shō: Suzu no shizuku

Mushishi zoku shō: Suzu no shizuku (2015)

V malé japonské vesnici na úpatí hory se narodí neobvyklá dívka jménem Kaya. Z vlasů jí už od narození rostou zelené rostliny, kterých se nemůže zbavit, ráda se toulá po lese a utíká k hoře. Jednoho dne se ztratí úplně a několik let po ní není ani stopy, ale to jen do doby, než k hoře zavítá Ginko...

Sword Art Online: Extra Edition

Sword Art Online: Extra Edition (2013)

Film Sword Art Online: Extra Edition je jakýmsi shrnutím, co všechno se stalo v první sérii Sword Art Online (2012). Kirito retrospektivně vypráví průběh událostí ve virtuálním světě, zatímco děvčata se společně vydávají dovádět na koupaliště. Mezi skotačením ve vodě vzpomínají na uplynulé roky strávené ve hře.

Mušiši zoku šó

Mušiši zoku šó (2014) (seriál)

Pokračování úspěšného seriálu z roku 2005 pojednávající o putujícím Mushishim Ginkovi, jehož existence je obestřena spoustou tajemství. Spolu s ním se znovu vracíme za záhadnými stvořeními zvanými Mushi, které ne vždy žijí v symbióze s místními lidmi. Ponořujeme se stále hlouběji a hlouběji do krás japonské přírody a života všech organismů zde žijících.

Mušiši tokubecu hen: Hihamu kage

Mušiši tokubecu hen: Hihamu kage (2014) (TV film)

Adaptace dvou kapitol mangy, která zachycuje další dobrodružství známého Mushishiho. Ginko se tentokrát dostává do vesnice, která padla za oběť druhu mushi, který blokuje slunce. Najde se ovšem někdo, kdo z této katastrofy těží.

Fairy Tail

Fairy Tail (2011)

Pět dílů zpracovaných z bonusových kapitol mang (OVA série)

1. Youkoso Fairy Hills!
Lucy přijímá tajný úkol na dívčí ubytovně ve Fairy Hills. Jejím klientem je postarší domovnice, která po ní chce, aby našla dávno ztracený "zářivý poklad".
 
2. Yousei Gakuen: Yankee-kun to Yankee-chan
Hlavní hrdinové Fairy Tailu jsou zasazeni do školního prostředí. V tomto díle se dozvíme, jak by vypadal všední den postav, kdyby neměly magické schopnosti.

3. Memory Days
Natsu, Lucy, Erza a Grey se díky kouzelné knize dostávají zpátky do své minulosti a setkávají se se svými mladšími verzemi. Dojde i k odhalení nejednoho tajemství.

4. Yousei-tachi no Gasshuku
Tento příběh se odehrává v tréninkovém kempu před zahájením Velkých magických her. Každý ale trénuje poněkud jinak.

5. Dokidoki Ryuuzetsu Land
Během Magických her si potřebují všichni soutěžící trochu odpočinout, a tak se vydávají do aquaparku. O tom, kolik toho zničí tentokrát, se můžete přesvědčit sami.

Reklama