Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (290)

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Těžko hodnotit něco, co je stále jiné. Některá témata jsou zajímavá, jindy nudná, nicméně svoje hvězdičky si zaslouží devadesátá léta, pro svoje hezké mladé lidi! Haha!

plakát

Adieu Mozart (2006) (TV film) 

Zajímavě udělaný dokument.

plakát

Afrika aneb Češi mezi lidožravci (2004) (divadelní záznam) 

Něvím proč si lidi myslí, že je to nejslabší hra! Přednášky často bývají vtipnější než hry, tady to tak (alespoň pro mě) bylo určitě. Ale Svěrák je skvělý a Brukner také. Pro mě to byla zábava na pět hvězdiček.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Nemá moc smysl mluvit. Špatně, ale hodně špatně využitý dobrý nápad.

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

I když by tenhle film asi neměl hodnotit nikdo nad dvanáct let, za mě se to dalo! (A všem pod dvanáct let koho znám, se líbil) -Na konci záporák neskončil zapečený v dortu/spadlý do hnoje/s uhořelými vlasy. - Na konci si "kráska" s Davidem nedali pusu/nevzali se/nejedli spolu romanticky špagety. - Na konci nebyla žádná ohromná záchranná akce kde by pomohla všechna zvířátka z lesa/pomohly všechny děti. Za to se nějaká hvězda dá dát. Klasické "bohatí jsou zlí" a "rodina je nejdůležitější" je nevyhnutelné. Nicméně za co ubrat hvězdičky je otravná a hnusná hudební propaganda. Třikrát fuj moderní hudbě.

plakát

Americké dopisy (2015) (TV film) 

A zase film ve stylu "Vy nějak kulháte, pane Goebbelsi!", a sice, všechno divákům polopatě, s křestními jmény. "Vy jste ten Dvořák, ten Antonín Dvořák co má tak rád lokomotivy a složil tu Novosvětskou!" Mě to trošku nebaví, protože mi lichotí, když si o mě filmaři myslí, že jsem chytrá. A že možná něco budu vědět i sama. A naopak by mě potěšilo, kdyby mi sdělili něco navíc, než už jen ZASE o něm a Josefíně. Přesně takový už se natočil s Vinklářem. Potěšilo mě ale obsazení! Mám ráda Hynka Čermáka a mám ráda Soňu Norisovou, protože je krásná a taky se mi líbil "rozervaný" Javorský.

plakát

Americké psycho (2000) odpad!

Muhuhu, jisté sympatie pro hlavního hrdinu jsou: Hlubokočistící emulze, trochu zmatek v tom, jestli někoho chcete oslovit a náležitě se k němu chovat, nebo mu narazit hlavu na kůl, dokonalý přehled o hudbě, zvlášť co se týká Phila Collinse... Ale jinak se ptám: Proč?? Obykle nejsem šovinistická, sexistická a ani extrémistická, ale ženy-režisérky nikdy nevěstí nic dobrého.

plakát

Andělé a démoni (2009) odpad!

Tady je spoustu filozofických, ironicky kritických, hloubavých a zdlouhavých, nábožensky laděných i ateisticky pojatých názorů. Najednou téma, na které se lidi rádi rozpovídají, jestli jim to padne do noty, nebo ne. Takže bych ráda byla stručná: Na filmu se mi nelíbil film a na filmu se mi líbil Ewan McGregor. Díky za pochopení.

plakát

Andílek na nervy (2015) odpad!

Prostoru na všelijaké situace jak tragické, tak komické tam bylo strašně moc. Nic se ale nestalo, k žádnému zvratu nedošlo, žádná situace se nedořešila a prostě se jedna šílená extrémní strana skamarádila s druhou a pak už bylo všechno fajn.

plakát

Anglické jahody (2008) odpad!

Nízké hodnocení, vidím. Jedině dobře. Strašná nuda, nevyužitý nápad. Film na nějaký takový námět by mohl být velmi zajímavý, ale scény se neustále opakovaly, pár by unylý, žádné napětí. A mě samozřejmě extrémně naštvala "Krylova" písnička od Tomáše Kluse! To není fér! Strašně moc není.