Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Hlasy (2020) 

Prohlašuji tímto Španělsko za hororovou velmoc.

plakát

MOST! - Epizoda 4 (2019) (epizoda) 

Snědá ťíseň! Sýkorky už to lajkujou! Zatím nejlepší díl. Z toho Hofmann ještě něco bude. Jeho role mu sedí jak ušitá.

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Ta úvodní znělka stejně jako celý pořad je i po tolika letech naprosto geniální. Attention! Pret! Pííísk.

plakát

Svět po Hitlerovi (2016) (TV film) 

Tomuto kolorovanému dokumentu a že sem jich viděl opravdu hodně, tleskám ve stoje. Tolik nových záběru, informací a skutečností o poválečné Evropě sem ještě neviděl. Bravo,bravo!

plakát

Varšavské povstání (2013) (TV film) 

V čem byli Sověti lepší než Němci? Vzdávám velký obdiv a úctu hrdinnému Polskému národu, který bojoval až do úplného konce. Proč takovouto odvahu a touhu po svobodě neprojevil i Český národ?

plakát

Hitlerovi muži (1996) (seriál) 

1. Díl Rudolf Hess. Zajímavosti - ztráta jeho vlivu, vystrnadění Martinem Bormannem a nejasnosti o jeho sebevraždě. 2. Díl Karl Dönitz. Zajímavostí - záběr potápějící se lodě s posádkou a následný výbuch. 3. Díl Joseph Goebbels. Zajímavosti - kvůli češky Lídy Barové byl ochoten vzdát se svého postavení. 4. Díl Hermann Göring. Zajímavosti - Po 1.sv.válce pracoval jako letecký pošťák ve Švédsku. Jeho dítě údajně nebylo jeho,po těžkém zranění které utrpěl během pivního puče měl být impotentní. 5. Díl Heinrich Himmler. Zajímavosti - Během lékařské prohlídky spojenců skousnul kapsli s jedem. 6. Díl Albert Speer. Zajímavosti - U soudu uvedl že zvýšil zbrojařský průmysl v zemi proto, aby Německo co nejrychleji vyhrálo válku a on s Hitlerem coby jeho jediný opravdový přítel už mohli jen stavět. 7. Díl Adolf Eichmann. Zajímavosti - Po svém útěku pracoval jako chovatel kuřat, majitel čistírny nebo dělník. Po svém dopadení a cesty na popraviště klidným hlasem pronesl. Doufám že mně budete brzy všichni následovat. 9. Díl Joachym von Ribbentrop. Zajímavosti - Jeho Norimberský kat Joseph Malta musel zatížit lano na šibenici vlastní vahou protože si odsouzený v důsledku ubytu na váze nezlomil vaz. Potom ho vzal svou pravou rukou za jeho levé ucho, trhnul a Říšský ministr zahraničí byl mrtev.

plakát

Blok 99 (2017) 

Opravdu si nepamatuju, kdy jsem naposled viděl takový brutál. Vince Vaughn si pro mně připravil největší filmové překvapení roku 2018. Žánr filmů z vězeňského prostředí dostává nový rozměr a má nového krále!

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Nejlepší zombie komedie a jedna z mých oblíbených srdcovek. Simon Pegg a jeho nejlepší role.