Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 581)

plakát

Daaaaaalí! (2023) 

Gejzír hravosti, sviznosti a veselí. Další majstrstyk od Mistra.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

Velké překvapení (když Cage). Je víc než milé, když komedie funguje a je čemu se smát. Když neskončí (jako většina) blábolem, ale jako solidní drama, a když to má nějakou důležitou message o dnešku v podtextu. A Cage je úžasnej! (Jediná výhrada - konec mohl být o 10 min kratší.)

plakát

Jiříkovo vidění (2023) 

Musím predeslat, že nadrzuju tvurkyni, protože je frontholkou jedny hodně důležitý kapely. Alespoň pro mě. A teď : je to mimonskej dokument o mimonskym parecku otce a dcery s jejich mimonskou predstavou, že svět je dychtivy realizovat něco, co by ve fyzice fungovalo. (Nebo o mimonsky potřebě dcery podpořit svého mimonskeho otce). Jejich cíle jsou fajn, jejich drajv je úžasnej. Ale jsou mimo. Úplně. A teď, pro koho je to špatný. Pro ně nebo pro nás?

plakát

Anatomie pádu (2023) 

Pro mě událost roku. Narozdil od většiny filmů, kde nechápete, proč postavy dělají, co dělají a Vás to ani nezajímá, tak tady všechno funguje dokonale. Nejenže je na tom plátně chápete, ale i fyzicky cítíte, co se jim děje. A navíc to má i neprvoplánovou message. A navíc tam umí hrát. V čele s tím chlapečkem a psem. Bez žertů.

plakát

Čas (2021) (seriál) 

Drsný, dobrý, správně krátký, s úžasnými Beanem a Grahamem.