Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Zajatci předměstí (2011) (seriál) 

Přijde mi to jako takový seriál o ničem, na který se ale kouknu rád. Místy je to i vtipný a pointa dle mě taky docela ujde.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Velmi vydařený seriál, o kterém jsem se dozvěděl náhodou, ale jsem rád, že jsem se na něj začal dívat. Jediný zápor je, že je tak krátký :-)

plakát

Dům naruby (2003) 

Jednoduchých komedií jako tato je nespočet, i přesto však dokáže dobře pobavit, i děj je vyvážený a nenucený.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Filmem rozhodně zklamán nejsem. Velmi se mi líbilo provedení, úprava i děj. Hobit na Pána prstenů sice nemá, ale pořád je to velmi kvalitně natočené dílo, které má samozřejmě nějaké své mouchy - trpaslíci zvětšiny nevypadají jako trpaslíci a Gandalf vypadá poněkud staře od své role v Pánu prstenu, což je trochu divné, když Hobit je dějově před LOTRem. Jsou to však jen detaily, celkově je film velmi pěkný a nechybí zde ani humor, i ve vážných situací, což oceňuji. I hercům jejich role sedli a zahráli své postavy dobře.

plakát

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) odpad!

Aneb, příklad jak totálně zkazit výbornou sérii. Už od čtvrtého dílů jde tato filmová série kvalitou dolů a nyní dopadla na úplné dno. Jen málokdy dávám filmům v hodnocení "odpad", ale tento si snad ani nic jiného nezaslouží.

plakát

Skála (1996) 

Výborný film, jak po dějové stránce tak i obsazení rolí. Sean Connery je jedním z nejlepších herců minulého století a tento fil to jen potvrzuje, avšak ani další herci mu nezůstávají svým předvedeným výkonem pozadu. Navíc tento film je jeden z těch, na který se můžete kouknout několikrát a stále vás baví.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Od tohoto filmu jsem čekal něco víc, ale nakonec to bylo hodně velké zklamání. Nudil jsem se prakticky od začátku do konce.. tedy než se mi podařilo usnout. Občas tam byl náznak nějakého vtipu či, že by to mohlo začít být zajímavé, ale to je asi tak vše.

plakát

Volání o pomoc (2007) 

V krátkém shrnutí dvěma slovy - Výtečný film! Ano, tento snímek mě bavil od začátku do konce i po několika shlédnutích. Adam Sandler zde ukázal, že je naprosto jedno, hraje-li v komedii či právě dramatu, zvládne vše a za to klobou dolů. Je zajímavé až do jakých rozměrů se dá událost z 11. září zfilmovat.

plakát

Lidice (2011) 

Když už tam chtějí mít zapojenou i němčinu, tak by mohli zvážit alespoň titulky. Německy ne každý umí a pak z toho filmu moc nemá, když některým zdá se poměrně zajímavým scénám vůbec nerozumí. Každopádně děj docela slušný.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Pěkný snímek. Když jsem jej viděl poprvé, sledoval jsem ho jen tak letmo a tak jsem ho samozřejmě moc nechápal a zdál se mi nudný. Avšak po druhém zhlédnutí, kdy jsem tomu věnoval již dostatečnou pozornost, v mích očích tento film značně vzrostl, a to hlavně díky zajímavému námětu a zpracování.