Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Chcete být milionářem? (2016) (pořad) 

Celkem zdařilý comeback. Akorát výběr některých otázek zrovna ne každého potěší. Otázky typu kdo vyhrál superstar, jméno youtubera nebo znělka seriálu Ulice asi zajímají málokoho.

plakát

Instinkt (1999) odpad!

Upřímně nevím, za co má tento film 60%. 85% filmu doprovází naprosto otřesná hudba, obdivuju člověka, který se na toto dokáže soustředit 2 hodiny.

plakát

Irčan (2019) 

Famózní. Film, který ač nešel téměř do žádných kin a komerčně na spoustě platforem nebude nabízen vůbec, tak přesto tento film rozvířil debaty dávno předtím, než byl vůbec uveden. Velké dílo nejen rozpočtem. Návrat ke kořenům Scorseseho žánru a tento skvost není zdaleka jen pro fanoušky. De Niro, Al Pacino a Joe Pesci zase dostali po letech role, které k nim pasují a které je zařadili mezi největší herce všech dob, protože jsou v nich tak dobří. Decentni digitální omlazení nepřijde nijak zvláštně znát a pohybovat se páni v letech dokázali stále dobře. Jen u scény, kdy Frank uštědřil lekci prodavači v krámku a následně ho vyhodil ven bylo vidět takové opatrné našlapování. První třetina naprosto skvostná. Chlápek začíná od nuly a postupně přičichne k mafii, tohle prostě umí jen Scorsese a je to klasika žánru, který Scorsese dotáhl k dokonalosti. Pak se to začne mírně natahovat, ale kdo zná Scorseseho tvorbu, tak nebude překvapen ani zde. Bavilo to a dá se to shlédnout na jeden zátah. Trailer jsem viděl s dabingem a rozhodl jsem se pro dabing i u filmu a rozhodně nelituji. Dabing byl na velmi vysoké úrovni a nejvíc se mi líbil u Russela. Tohle mě naladilo na nostalgickou vlnu. Ještě několik dní nad filmem budu přemýšlet a vstřebávat vše, co nabídnul. Bylo toho dost.

plakát

Jak to bylo, šéfe? (2022) (pořad) 

Tak tohle má koncept asi jako česká gastronomie před deseti lety. Z úcty ke Zdendovi dávám 1*, protože před lety odvedl kus práce a naučil nás žrát. Ale tohle je fakt zoufalý recyklát ....

plakát

Já, Putin – portrét (2012) (TV film) odpad!

Nemůžu si pomoct, ale tohle mi připadá jako nějaký tupý propagační film v nějakém socialismu .....

plakát

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014) (pořad) 

S Trumpem má tento pořád úplně jiný grády a rozměr. Podobný pořad by našel uplatnění i tady u nás v ČR ...

plakát

Kdo přežije - David vs. Goliath (2018) (série) 

Jako celek skvělé, ale spousta lidí nebyla tak výrazných a neměla tolik potřebné charisma. Co tomu ovšem nechybělo byly emoce .... každý díl někdo musel brečet jako želva.

plakát

Kdo přežije - Island of the Idols (2019) (série) 

Tahle série je nejspíš výběr toho, co neprošlo přes casting za posledních několik let. Jsem velký fanoušek pořadu a dosud mi nevadily všechny ty nové prvky hry, ale tohle je teda silnej lógr. Jsem moc zvědav, co se z tohohle může vyklubat, ale samotní hráči působí strašně zoufale a chybí tomu nějaká výrazná postava, kterou by si člověk oblíbil. Zkrátka tohle je asi první série, kde člověk nenalezne svého oblíbence, kterému by fandil.A první díl byl snad nejstupidnější v hostorii tohohle pořadu ....

plakát

Kdo přežije - Millennials vs Gen X (2016) (série) 

Jedna z nejlepsich serii, urcite bych ji zaradil do TOP 5. Neveril bych, ze to jeste nekdy reknu, ale Survivor stale umi prijemne prekvapit. Tato serie menila lidi k nepoznani. Posledni sezony si drzi vysokou kvalitu a jen to dokazuje, ze Survivor jeste neni za zenitem. Je zajimave sledovat, jak se za tech 33 sezon zmenila mentalita hracu a jejich styl hry .... skvela serie.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Pokud mě baví nějaká česká tvorba, je to především tato. I když se obsah filmu může zdát někomu jako klišé, podle mého tyto filmy mají stále co nabídnout českému divákovi, především pak mládeži.