Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Omluva slonům (2013) 

Smutné a depresivní. Stejně jako dokumenty o delfínech a kosatkách v zajetí.

plakát

Žralok versus predátor (2017) (TV film) 

Skvělý dokument. Spousta autentických záběrů, na kterých je žralok naopak vyobrazen jako kořist. Vážně jsem nevěděl, že může mít žralok tolik nepřátel. A že žraloky loví i chobotnice, lachtani nebo kosatky je přelomové zjištění .... Po delší době zase zajímavý dokument o žralocích.

plakát

Kdo přežije - Millennials vs Gen X (2016) (série) 

Jedna z nejlepsich serii, urcite bych ji zaradil do TOP 5. Neveril bych, ze to jeste nekdy reknu, ale Survivor stale umi prijemne prekvapit. Tato serie menila lidi k nepoznani. Posledni sezony si drzi vysokou kvalitu a jen to dokazuje, ze Survivor jeste neni za zenitem. Je zajimave sledovat, jak se za tech 33 sezon zmenila mentalita hracu a jejich styl hry .... skvela serie.

plakát

Vzestup a pád El Chapa (2016) (TV film) 

O těchto lidech je jedno jaký natočíte dokument, protože vždy to člověk sleduje se zatajeným dechem. Tento dokument je ovšem opravdu TOP. Skvělé autentické záběry a to i přímo ze zásahů mexické elitní jednotky. Opravdu dílo nabité informacemi a myslím, že tak obsáhlý dokument nemá ani sám velký Pablo Escobar.

plakát

Mocné síly planety Země (2007) (seriál) 

Tohle je to pomyslné Ferrari mezi dokumenty. Perfektně natočeno a ještě lépe vysvětleno. Fakt sem se hodně dozvěděl o naši Zemi.

plakát

Zmijí královny (2016) (TV film) 

Po delší době Nat Geo WILD konečně odvysílal dokument o hadech, který charakterizuje jejich život a chování více do podrobna. Skvělý dokument.