Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (147)

plakát

Živí mrtví - Jednoho dne už nebudete (2016) (epizoda) 

TY VOLE!!!! Toto byla jízda. Toto byla kurva velká jízda. Neganova brutalita nezná meze a okolo toho všeho jen samé sračky. Nerad bych dělal ukvapené závěry, ale tohle má našlápnuto na nejlepší sérii. Jenom doufejme, že to vydrží ve stejném tempu. První díl každého namlsal a nastavil laťku sakra hodně vysoko. Mám to za plných 100% po prvním díle.

plakát

Tváří v tvář… (2016) (seriál) 

Viděl sem všechny díly, zatímco o Escobarovi nebo Arnoldovi sem toho za svůj život zjistil docela dost a tento dokument mi dal víceméně za pravdu, tak díl o Putinovi mě šokoval. Myslel sem si, že vím do čeho jdu, ale člověku je z toho na konci pěkně úzko. Co k tomu říct .... "Putin není Rusko". Ale propaganda, ta jede na 130 %. Velice povedená série dokumentů o známých osobnostech.

plakát

Vězněm v cizině (2007) (seriál) 

Tento typ pořadů přímo žeru. Zdařilá rekonstrukce, výpovědi zainteresovaných osob a k tomu všemu atmosféra, při které tuhne krev v žilách. Pořad má podobný koncept jako "I Shouldn't Be Alive" http://www.csfd.cz/film/230818-prezit/prehled/ Mám to za 5* a už mi to taky přistálo v Oblíbených.

plakát

Král predátorů (2010) (seriál) 

I když jsem se těšil nejvíce těšil na krokodýla, tak na plné čáře vítězí díl o gepardovi. Člověk by ani neřekl jak ten má těžký život. Dokument nabitý skvělými záběry a do detailu popsané techniky lovu.

plakát

Mulholland Drive (2001) 

Specifický mišmaš snů, reality, nenávisti, žárlivosti a představ. Od Lynche jsem zatím viděl jen Lost Highway, takže jsem byl již trochu seznámen s jeho stylem a proto jsem se na Mulholland Drive opravdu pečlivě připravil. Snažil jsem se soustředit na každičký detail a přesto mi spousta věcí unikala. 2 hodiny sledujete film, u kterého si myslíte, že vás nic nemůže překvapit, a posledních 20 minut je takovou jízdou, že už nechápete ani to, co jste chápali na začátku. Naomi Watts byla až nebezpečně sexy :- )

plakát

Americká 60. léta (2013) (seriál) 

V jednotlivých dílech zazní informace, které zná snad každý, kdo se zajímá alespoň minimálně o historii. V tomto ohledu tedy nic nového. Co bych ale vypíchnul je množství autentických záběrů a záznamů. Člověk se hned lépe vcítí co takového američana ze 60tých let. Navíc je to perfektně chronologicky uspořádané. V šedesátých letech se toho odehrálo mnoho co ovlivnilo svět. Je to jeden z nejlepších dokumentů. Dost to připomíná Olivera Stone a jeho 'Neznámé dějiny Spojených států' , ale s tím rozdílem, že tady zaznívají pouze fakta a podložené věci. Žádné konspirace ani výplody něčí fantazie :-)

plakát

Továrny dneška: Tesla model S (2012) (TV film) 

V díle se představí firma Tesla jako taková, s jakou přišla vizí a v neposlední řadě samotný elektromobil S. Velmi povedený díl. Informacemi nabitý díl .....

plakát

Delta Force (1986) 

pro mě je tohle jeden z průkopníků akčních filmů. V té době to musel být nářez!

plakát

Tanec s vlky (1990) 

Téměř čtyř hodinový maraton (director´s cut.), se skvělou výpravou, kostýmy a hudbou. To vše v nádherné krajině a velmi emotivním příběhu. Film, ve kterém si přijde snad každý divák na své. Prostě ten, který tančí s vlky ......