Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (7)

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

I AM SHERLOCKED.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Bane je z celý trilogie rozhodně nejnudnější záporák. Na rozdíl od geniálního Jokera spočívá jeho moc prakticky jen ve fyzický síle a to začne po chvíli nudit. Asi jsem čekala víc...

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Film, po kterým jsem (skoro) začala mít ráda Owena Wilsona. Osobně nepatřím k Woodyho skalním fanouškům, takže mi nevadilo, že "už to není, co bejvalo", a diagnóza, že Woody "vyčerpal svůj umělecký potenciál", mě od sledování Půlnoci v Paříži neodradila a bylo to dobře. Nápaditý kulturní odkazy mě bavily stejně jako Adrien Brody v roli Dalího. I see rhinoceros!

plakát

Avengers (2012) 

Loki to nemyslel špatně, on se chtěl jen zalíbit tátovi! #parentissues

plakát

Krkonošské pohádky (1974) (seriál) 

Asi nejlepší večerníček ever. Akorát jsem nikdy nepochopila, proč Anče zůstávala pořád s Kubou, i když to byl takovej trouba. To Krakonoš, to by byla partie...

plakát

Trapasy (2007) (seriál) odpad!

Nádherná ukázka bídy český seriálový tvorby. Až někoho napadne natočil speciál 3 plus 1 Trapasů s Miroslavem Donutilem, bude konec světa.

plakát

50/50 (2011) 

"A tumor? Me? That doesn't make any sense though. I mean... I don't smoke, I don't drink... I recycle..." Seth Rogen mi nevadil snad jen v Paulovi a ani tady mě nijak extra nepřesvědčil, scénář ale všechny negativa vyrovnává, takže i ten Seth jde přežít. A Joseph je klasicky skvělej, takže všechno dobrý.