Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (159)

plakát

Kobra 11 - Nasazení týmu 2 - Most smrti (2003) (epizoda) 

To bylo těžce blbé, mám rád kobru 11, ale tohle mi přišlo stylem blíž Medicopteru. Momentálně si nevzpomenu jakým stylem se točili epizody kobry kolem roku 2003, ale takový mišung kde nevěděla hlava co dělá ruka si nepamatuji.Úsměvné bylo jak neustále pendlovali z mostu na most, z most do města, z mostu na zem...Člověk by ani netušil co vše se dá dělat na rozestavěném mostu. Ale hlavní dvojka má chemii to jo, ale ti teroristé působili míst jak gumáci a nevěřil jsem jim co že vlastně zamýšlejí. Ty dvě hvězdičky asi za tu demolici...

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) 

Přiznám se že tento seriál neodsuzuji jako mnozí a náramně se bavím.Na dobu svého vzniku to působí, jako kdyby to netočili snad ani u nás.Některé epizody by obstály i dnes, bohužel celý seriál kazí politicky vyšponované epizody, které dokáží výsledný dojem zkazit zbytku.Ale je tu jedna otázka, nemůže být takový James Bond považován za protiklad Majorovi Zemanovi?V Bondovi je také politika značně překroucená a svým způsobem je to západní propaganda.Zeman jako policista, co má vše nalevo a u poslouchá více srdce než rozum.A Bond, chladnokrevný vrah co nepřemýšlí a jenom jedná v rámci příkazů?Nevím co je horší, asi nejhorší je když se neustále objevují tendence tento seriál zakázat v zápalu pravdy a lásky a to je daleko horší než myšlenky vyřčené v seriálu.Seriál by měl být volně dostupný, aby si každý na něj udělal vlastní dojem, protože pak nemůže jedna a ani druhá strana manipulovat s veřejným míněním.

plakát

Muzzikanti (2017) odpad!

Solidní bizár, opravdu.Dva roky jsem odolával, ale jelikož bydlím v tej prdeli kde to natáčeli tak jsem se musel podívat.Na tu filmu je špatné vše, podivné střihy který vévodí zrychlovačky, které frčeli tak na začátku tisíciletí.Product placement, který Češi neumí a defakto ten film zkazí dalším generacím.Podivný humor, který snad ani Troška nevymyslí.Jako scénka s nacistou Kohákem který se snese z oblohy zrovna v ten pravý moment mi přišel jak scénka z Tele tele.Z toho filmu jsem si celkově odnesl asi toto: žijí tu pitomci, ti pitomci jenom chlastaj medovici a celé dni si zpívají.To akorát té druhé půlce republiky udělá jenom radost a pak se můžou bít v prsa jak jsem jim opět posrali volby. P.s.:Filmu vévodí velký koncert, ten koncert se stavěl na louce ve Vendryni.Háček je v tom že tam v životě nikdy nic podobného nestálo a stát ani nebude.Koncerty se odehrávají o kousek níž v areálu obce, omšelý areál s patinou ovšem režisérovi to asi nebylo po chuti bych řekl.Prostě nesmíte věřit všemu co je v televizi...

plakát

Přání k mání (2017) odpad!

Na můj vkus moc stupidní, křečovité a amerikanizované...Opravdu jsem to po půlhodině zhnuseně vypnul a nemám ani náladu to sledovat v archivu.

plakát

Tři bratři (2014) odpad!

Čím víc se na to dívám, tím více mi to připadá infantilní, dementní a stupidní.Jelikož letos jsem díky Nově zažil asi pět repríz na všech jejich kanálech, tak jsem si si k tomu vybudoval velikou averzi.Není to ani jako pohádka, ale spíš splácanina tří příběhů doprovázenými těmi nejprostšími popěvkami typu můj-tvůj .První příběh ještě ujde, ale ten zbytek je už nastavovaná kaše a korunu tomu dal myslivec pedofil.Tohle prostě je něco, co sledovat na štědrý den odmítám.A člověku ani moc ke klidu nedává angažovanost v politice a různých soudech klanu Svěráků, takže je odmítám vidět v televizi.Jsou to lidé, kteří koušou do rukou které je krmí...

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Kouzelník Shito, tak něco úderného na úvod už mám a teď se také i rozepíšu.Vánoční pohádky na ČT1 beru jaké takovou kulisu rozbalování dárků.Dle mého názoru je to něco barevného, hejbacího a dle pravidelnosti nových dílů, i něco na pokračování.Takže nám to musí stačit.Ale co chceme za 135 korun každý měsíc jako výpalného.Mladý Žito evokoval mladého zeleného Stropnického velice nezdravě, že jsem se sám lekl že našel svoji novou trafiku na "hlašičjedinépravdy" televizi .Ta podoba vzhledu, jeho černobílého vidění světa a touze stát se hradním panem i díky tomu že si koupil hrad(Reálný Žito ne filmový).Celou tu anabázi jsem čekal že zařídí nějaké dotace na Biomasu nebo že nainstaluje fotovoltaika na chalupu Bohdalky, u které jsem u té trafice přesvědčen na 100%.Leč nic se naštěstí nepotvrdilo, protože na konci si vzal bílou českou holku a to by Stropnický v životě neudělal.Jsem rád za kulisy álá pohádky 80. let, tenhle čas ve 3D. Akorát na patinu už nestačil rozpočet, takže to působilo uměle a hnusně.Celá pohádka je plná prvoplánových klišé, takže i bez zvuku poznáte kdo je kdo.Je jasné že Bohdalka nebude hrát Terminátora, to dá rozum vážení, ač by jí ta role náramně slušela.Jsem dostával záchvatové stavy z pekla, na které nezbylo z rozpočtu nic.Dva čerti a Polívka v sáčku navrch.Sakra, kde jsou ty časy filmu "S čerty nejsou žerty".Pravda Polívka byl dobrej a divím se že předtím ještě čerta nehrál.Liška byl v retard modu na poloze normal, takže to také šlo přežít.Vilhelmová hrála pěknou dračici, čekal jsem kdy Stropnického zrube někde v kotli. Podtrženo sečteno, není to odpad, odpadové dno mělo číslovku 2017(Fuj to byly hnusné pohádky minulý rok). P.s.:A když chcete vidět jak se dělá pohádka, tak počkejte chvilku.ČT1 vám pustí nestárnoucí klasiku Tři oříšky pro Popelku.Ano můžete porovnat jaké sračky se dnes točí, doslova během chvilky.

plakát

Linka 112 (2018) (pořad) odpad!

Tak prima už nekurví jenom naši policii, teď už kurví celé IZS.Nevím proč zrovna tyto profese dostávají tak zahulit ve formě této parodie, jakoby realné zásahy neměli ten správný drajv nebo co.

plakát

Život ve hvězdách (2018) (pořad) odpad!

Sonda do duše lidí, kteří by pošli jako první kdyby přišla nějaká velká krize nedejbože válka.

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) odpad!

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM!

plakát

O 10 let mladší (2018) (pořad) odpad!

Prosím vás novo nedělejte z lidí pitomce, u mise nový domov ukazujete stavební zázraky za pět dní.Zde zas scifi lidské, prej že se dá po plastice cvičit a prý za blbý měsíc se dá tolik udělat, zvlášť když je rozřežete hned třetí den.Absolutní hovadina, to by jim ty stehy akorát popraskali. Akvárko je nechutné a celé vyznění pořadu je poplatné konzumní době, které dává umělost nad přirozeností.