Reklama

Reklama

Život ve hvězdách

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 35 min

Účinkují:

Bára Divišová (moderátor), Petra Svoboda (moderátor), Mikolas Josef, Marek Tereba, Ilona Csáková, Karel Gott, Jan Bendig, Gabriela Partyšová, Dara Rolins (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Na čtvrteční večery si TV Nova připravila pro své diváky žhavou novinku. Zcela nový lifestylový magazín Život ve hvězdách s moderátorkou Televizních novin Petrou Svoboda. Diváci budou mít příležitost sami se stát hvězdami pořadu, splnit si své sny ve spolupráci s populárními českými celebritami a nahlédnout do zákulisí showbyznysu. Magazín zároveň přinese užitečné tipy a triky z oblasti módy, líčení a společenského i rodinného života, kterými se může inspirovat každá divačka i divák TV Nova. Hlavní reportérkou pořadu je Bára Divišová, která patří k nejvýraznějším reportérským tvářím TV Nova. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Nevka odpad!

všechny recenze uživatele

Sekce "Láska, sex, trápení" je orgastickým vrcholem české televizní zábavy. Bohuš okem znalce zhodnotí každý problém, přidá zážitek ze života s dřevěným robertkem a Lucinka je (poněkud pozdě) zděšena. Zbytek pořadu jen úpěnlivě naříká, protože manželé Matušovi každý pokus o seriózní příspěvek přebijí svou nikdy nekončící znalostí tajů a zrádností milostného života. A já je za to po zásluze odměním. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám zrušili Prásk! Jenže moje časosběrná sbírka Prásků, kterou pořizuji už od časů Hovnové a Hrachokůrovcové, přišla v podstatě vniveč. Jako měl jsem na to dva kupce, jeden z Třeskoprsk, druhý z Pičína, fakt vážní zájemci, zrovna jeden chystal střihový dokument s pracovním názvem "Fišer kontra Pomeje", přičemž za ta léta je z čeho vybírat, určitě je k nalezení mnoho reportáží a materiálu s těmito oblíbenými herci. Ovšem nyní je moje snůška báječných bulvárních senzací v ohrožení, neb cena závratně klesla, ze tří korun na nulu, ty tři koruny jsou za spotřebovanou elektrickou energii, "véháesky", na které jsem svého času záznam z vysílání pořizoval, jsem ve větším množství zdědil po pradědečkovi jménem Vilém Basf. Je třeba seriozně zapátrat po příčině tak razantního poklesu ceny, už jsem měl celkem dlouhý seznam věcí, které si za prodej pořídím. A bylo to i na dobrou věc. Chtěl jsem krásnými dárečky, mezi něž spadala kávová lžička strouhanky, párátko a ztvrdlá chlebová kůrka, podarovat Vědecký ústav pro výzkum jepic v Hulíně. Jistě by se jim tyto dary hodili. Jenže nic z toho. Může za to změněný koncept pořadu, možná je to novou moderátorkou, která až příliš odříkává text, na který dřív nebyla z Playboye zvyklá, možná i režijní pojetí má podíl na tom, že dva vážní zájemci o cenný artefakt českých televizních dějin houbyhnisu nakonec cukli. Ano, jsem nyní v koncích, mé plány udělat něco zásadního pro vědu vzaly za své, prostě udělaly Prásk a Život ve hvězdách už jim ale ani trochu nevyhovuje. 0/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Podobné pořady mne nechávají zcela chladným. Většinou na ně narazím, jenom když na jiném kanálu běží u filmu reklama. Skalní fandové co na to čumí, baví sledovat, co zrovna dělají slavní, v čem bydlí, kolik stojí jejich hadry, kde zrovna byli na dovolené a pak ze závisti plivou kolem sebe ---tak se na ně vyserte. Kvalita těchto pořadů je skutečně na hranici odpadu, proto u nich vždy vydržím jen pár minut a raději se dívám na něco smyslnějšího než očumovat naše rádoby celebrity – dneska už je každá štětka co roztáhla nohy nějakému hokejistovi, fotbalistovi, hercovi nebo zpěvákovi údajná celebrita… ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nic netrvá věčně.. V tom životním koloběhu televizní obrazovky dojde na každého, dřív nebo později, i na zoufalou Petru Svoboda.. Podobně jako na všechny, které milovaly davy před ní, a pak už ani pes neštěkne.. Díkybohu za ty naše celebrity !! ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se na to nedívala, až teď, v době koronarovité... Občas se sejdou relace celkem slušné i zajímavě informativní. V dnešní pandemické době zajímavější, než kdy jindy. Příklad dnešní pan Prymula. Ta reportáž mi celkem udělala radost. Je to straně sympatický a milý pán, který má hlavu na svém místě. Myslím, že v dnešní době se ten prázdný svět "šoubizu" trochu málo obohatil. Možná se obohatil i víc. Nikdy jsem se na tento pořed nedívala, ale teď se tam přemete i pár zajímavých infos. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Sonda do duše lidí, kteří by pošli jako první kdyby přišla nějaká velká krize nedejbože válka. ()

Reklama

Reklama