Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (153)

plakát

Mlha (2007) 

Pod pojmem horor si představuji film, který ve mě vyvolává pocit strachu z něčeho neznámého, děsivého a cítím potřebu tomu přijít na kloub. V tomto snímku beru velké plus, že hned po pár chvílích začala akce bez zbytečných dlouhých minut seznamování s postavami a prostředím, ale moc strachu ve mě vyvoláno nebylo. Hned v prvních chvílích jdou vidět chapadla a všechny potvůrky, které vypadaly celkem komicky, žádné větší napětí. Myslím, že by film byl napínavější právě bez těchto strašidel .Syn hlavního hrdiny měl neskutečně nepříjemný dabing a uběhlo 45 minut než si někdo vzpomněl a projevil trochu strachu o jeho mámu, která hned od začátku byla vyměněná za nehezkou klasickou blondýnu . Na druhou stranu jsem zůstala po celou dobu sedět nehnutě a sledovat jednu akci za druhou. Herci zahráli moc dobře, s opravdovým zápalem a nasazením. Na psychiku to zabíralo moc dobře , bylo skvělé sledovat několik skupinek lidí, každé s jiným názorem a s jiným řešením situace a jejich fanatismus. A konec je opravdu hodně emotivní, ale nacpaný do pár chvil. Dalo by se ještě vytvořit v autě více děsivých okamžiků. Takže horší čtyřka .

plakát

Minuta v muzeu (2004) (seriál) 

Velmi poučné nejen pro děti ,ale i pro nás dospělé. Jsem ráda, že něco takového existuje a příjemnou formou vysvětluje význam uměleckých děl . A čas je tak akorát, abychom se nezačali nudit :)

plakát

Měsíční medvídek (2007) (seriál) 

Tento seriál pro nejmenší je o měsíčním medvídkovi, který ale pochází ze Země , jen o něm pořád sní a zpívá. Seriál dětem nic nedává. Nijak poučné, jen je třeba zaplácnout 12 minut času. A animace také není nic moc příjemného. Má nejmenší toto dílko v TV vždy raději vynechává.

plakát

Králík a přátelé (2013) (seriál) 

Loutkový seriál o králíčkovi Packovi a jeho přátelích je opravdu hlavně pro nejmenší diváky. Králičice Růženka zrovna moc příjemný obličejíček nemá, ale jinak jsou všichni roztomilí, hezké prostředí a pro děti je to i nenásilnou formou poučné. Moje nejmenší se baví a to je účel.

plakát

Nečekaný nepřítel (2013) 

Nudný příběh odehrávající se v koupelně. Hrozné herecké výkony, nudné dialogy a plno nesmyslů. Jeremy Dozier vypadal jako naducaný slizký hlupáček s Holywoodským úsměvem , Austin Rogers by se spíše hodil do ,, Prci, prciček´´ a Hallee Hirsh už mi nikdy sympatická po seriálu ,,Let 29´´ nebude. Děsný děj a příšerný závěr, který mohl být víc rozvinutý a dotažený k spokojenosti diváka.

plakát

Godzilla (2014) 

Godzilla ? Ta se tam mihla jen párkrát. Proč se to nejmenuje MUTO (masivní neznámý pozemský organismus) ? Godzilla 1998 se mi opravdu moc líbila. Byla nádherně detailně provedená, spousta akce, vše bylo krásně vidět i se člověk občas zasmál u komentářů Matthewa Brodericka a Jeana Reno. Toto byla jedná obrovská nuda. Skoro hodina filmu a teprve něco málo začíná....a i to málo nejde vidět. Vše je ve tmě, hudba přehlušuje veškerý řev monster, mimochodem žádný hrozivý řev jsem neslyšela a spousta zvuků mi velmi připomínala zvuky Tripodů z Války světů. Otec hl.hrdiny, Bryan Cranston v umělé paruce hrál opravdu směšně, ale zase na druhou stranu hlavní postava Aaron Taylor-Johnson byl hezkou neokoukanou tváří která zvládla vše dobře. Zápas MUTA s Godžilou vypadal jako bitva dinosaurů v Cestě do pravěku od Zemana, nebo jako nějaká levná počítačová hra. Očekávala jsem více.

plakát

Sharknado 2 (2014) (TV film) odpad!

Stále přemýšlím, zda to bylo myšleno vážně, nebo to jen byl hloupý vtip. Tolik nehezkých herců co neumí zahrát, jsem už dlouho neviděla takhle pohromadě. Co se s nimi stalo? Tara Reid tak hezká a šikovná herečka a tady vypadala jako by do pěti neuměla počítat a zrovna vylezla z koncentračního tábora.....samá kost. Vivica A. Fox zase pěkně oplácaná a napěchovaná v těsných kalhotách, neustále si upravovala svůj účes a její snaha o běhání na podpatcích vypadala velmi komicky. Kari Wuhrer taktéž poznala plastické chirurgy a její natažená pleť a špičatá bradička byla hodně odpuzující, jakožto i její kamarádky na lodi, které díky bohu byly brzy sežrány. A největší hrůza a chodící reklama na plastiku byl Mark McGrath. Nevím zda kvůli Pamele Anderson, Paris Hilton nebo Carmen Elektře do sebe napěchoval tolik botulotoxinu a nechal si obličej natáhnout až někde na zadek......ale na něj se vážně nedalo koukat. Efekty hrůza hrůzoucí, o logice ani mluvit nebudu, ta tam nebyla žádná. Myslím, že nahoře pod nadpisem, mezi ,, Horor / Thriller / Sci-Fi´´ by mělo být dopsáno: ,, KOMEDIE´´.

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

Liliana Malkina tento film úplně zničila. Hrůza. Jedna hvězdička pouze za Evu Holubovou.

plakát

Malá smrt (2014) 

La petite mort - v překladu malá smrt a slangově ,,orgasmus´´. Velmi zvláštní ,originální a skvěle udělána komedie o pěti párech a jejich sexuálních úchylkách, které mají ve svých hlavách. Je to provedené lehkou , nenásilnou formou. Žádné ohromné množství sexu a perverzních scén. Paul and Maeve (sexuální masochismus-sex.uspokojení z ponížení, bolesti a utrpení). Maeve má chuť zažít znásilnění , přičemž její přítel se usilovně snaží toto přání vyplnit. S lehkou formou humoru, bez značného násilí a s překvapivým koncem. Dan a Evie (fetišismus v hraní rolí - sex. vzrušení při vydávání se za někoho jiného). Tento příběh mi byl hodně nesimpatický díky hlavní postavě Damonovi Herrimanovi, který je opravdu slizký a i proto, že tento příběh končí rozchodem. Ale dobře zahraný. Richard a Rowena (dakryfilie - sex. uspokojení pohledem na pláč druhých). Nejvtipnější příběh o páru snažícím se otěhotnět. Běžná denní konverzace :......,,co tvůj cervikální hlen?´´ ,, jo, v pořádku´´...... Rowena mi velmi připomíná naši Annu Polívkovou a i když pro své potěšení ve filmu, musí být hodně zlá, tento příběh končí dobře. Phil a Maureen (somnofilie - sex.vzrušení při sledování jak někdo jiný spí) . Moc milý příběh o sympatickém hlupáčkovi pod pantoflem, který pečuje o svou ženu jen ve spánku. Škoda, že tento příběh končí tak nešťastně. Hudba je velmi příjemná. Sam a Monica (telefonní skatalogie - sex. vzrušení z obscénních telefonátů s cizinci) . Nejhezčí příběh ze všech, který je spojený s příběhem Phila a Maureen. Erin James je prostě fascinující a velmi okouzlující, její první film a zřejmě né poslední. Všechny příběhy propojuje také jedna postavička ,Stev, který se přestěhoval do sousedství a peče černošské postavičky skupiny Golliwogs, které rozdává svým sousedům na uvítanou. Musí všechny ze zákona informovat že je odsouzený sexuální delikvent. Nikoho to překvapivě nezajímá, neboť každý má svou hlavu plnou starostí. Skvělá komedie s jemným humorem. Žádné americké hlouposti, jen příběhy o běžných párech reálného lidského světa, které řeší to, co by mělo zůstat skryto v jejich ložnicích. Za mě doporučuji.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Pohádka celá z lega o Emmetovi a Hustěnce, kteří zachraňují svět je skvělý nápad. Všechno je detailně a precizně vypracováno, spousta vtipu a hlášek a samozřejmě hlavní song ,, Všechno je tu boží´´ (Everything Is Awesome) je velmi chytlavý. Konečné propojení kostičkového světa s reálným lidským, je překvapivé a podařené. Samozřejmě nechybí osvěta a poučení. Líbilo se, ale ta salva humoru, akce a ta spousta postaviček a prostředí, které se míchaly vteřinu za vteřinou, mi to připadalo moc hektické. Je toho hodně a znovu se mi Lego příběh nechce pouštět, musela bych krokovat :)