Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Perfektní Fincherova režie a jeho klasická temná atmosféra, která už mě dostala do kolen v Se7en. Neuvěřitelně zábavná a efektní podívaná, která se mi již po prvním shlédnutí vryla nesmazatelně do paměti. Klub Rváčů je prostě něco jiného - něco temného, zvráceného, zakázaného, kontroverzního, násilného, znepokojivého ale zatraceně přitažlivého.Plus si k tomu přidejte excelentního Nortona a skvěle sekundujícího Pitta. 5*

Sedm

Sedm (1995)

Neskutečná depka od začátku až do konce. Po všech stránkách dokonalý film, kterému nemám co vytknout. Dechberoucí závěr je třešničkou na dortu, která ještě více umocní silný zážitek z téhle kutovní "pecky". Vítejte v temném světe Davida Finchera.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Je třeba k tomu ještě něco dodávat? Neuvěřitelně vysoko nasazená laťka Quentina Tarantina, kterou těžko někdo v rámci žánru překoná, a myslím že ani on sám ne. Perfektně napsané dialogy a spousta kulervoucích hlášek. 5*!

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

deprese, neskutečná deprese ve fantastickém snímku, který zcela uvěřitelně a reálně provází díváka světem drogové závislosti až do hořkého konce. Famózní výkon Ellen Burstyn !!!

Antikrist

Antikrist (2009)

dva dny mi trvalo než jsem dokázal film "vstřebat", a urovnat si v hlavě co si o něm vlastně myslím. Žal, bolest a šílenství v podání Larse Von Triera je neskutečně syrové a provází nás od začátku až do konce. Opravdu velmi náročný film. Co se musí nechat že všechny aspekty u mě padly na úrodnou půdu: tam kde chtěl šokovat mě šokoval, tam kde měl znechutit mě znechutil. Fantastická kamera a celkové podání (reps. vyprávění příběhu), herecké výkony nadprůměrné a velmi uvěřitelné, skvělý soundtrack a fakt že Antichrista nemůžu dostat z hlavy mi nedává jinou možnost než dát čistou "pětihvězdu".

Fontána

Fontána (2006)

Život, Smrt, Láska, Naděje ... a hledání Nesmrtelnosti. 5*