Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Králova řeč (2010) 

Přišlo mi, že tenhle film dokázal vystihnout duši britského národa. Atmosféru celého filmu dokreslují ještě bravurní výkony Colina Frtha, Heleny Bonham Carter a Geoffreyho Rushe. Z posledních scén běhal mráz po zádech, Chválím Toma Hoopera, scénáristu, obsazení a všechny ostatní, kdo se na tomhle filmu podíleli, za nevšední zážitek! :-)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Patří do silně návykových seriálů, zatím jsem u 3. řady která mě popravdě toršku nudí, ale pořád výbornej sitcom, kdy se mi po celým těle rozléhá ten neuvěřitelný pocit štěstí a šťastnosti. Mou nejoblíbenější postavou je asi Robin a Barney, po nich Lily s Marshallem a nakonec Tedd, kterýho teda zrovna moc nemusím a ani ten představitel nic moc :/ Každopádně doporučuji, 2. přátelé jsou na světě x)

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Největším lákadlem na tomhle seriálu byla pro mě Jennifer Morrison (Emma). Lepší bylo nejspíš prostředí Storybrooku, pohádkoá říše mě moc nenadchla a to taky kvůli odpozujícím trikům za což, ale seriál nemůže. A milý překvapení seriálu byl taky Robert Carlyle :-)

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Áno, áno, áno a zase áno. Je to hodně klišeoidní, ale jelikož já jsem ve věku pubertálním, tato klišé mi dosti pomáhala, když jsem měl tu nejhorší náladu, k tomu barevně vyladěný, skvělé písničky, sarkastická a záporná tělocvikářka Sue a emoce. Ano, 1. sérii si už moc nepamatuju, ale vím, že mě docela bavila, 2. série byla vcelku dobrá až na to že vztahy tam začínaly být jak v Mý tlustý Valentýně, ale 3.série byla naprosto asi nejlepší, nebo aspoň stejně dobrá jako ta 1. I když 1. díl 3 je asi ten nejhorší a konec mě naprosto a navždy znechutil, co udělali tvůrci se seriálem. Doufám, že to 4 vynahradí :-)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Ze začátku jsem si říkal co je to za kravinu, ale tak dobrá zkusím to. No po prvním díle mě to chytlo a nepustilo. Stal jsem se na tom doslova závislý, něco podobného jako na True Blood. K tomu ty Dexterovy úvahy o životě, Debřiny Abso-kurva-lutně a nehorázně napínavé kriminální příběhy a máme tady z toho kandidáta na další nejlepší seriál roku. K tomu konec 1. řady, no to bylo prostě NĚCO.2.série si pořád udržovala laťku vysoko, 3. mě bavila ze všech nejmíň, 4. mě zase začala bavit, 5. série ušla a 6. série - Nějak mě znechutili tvůrci s Debřiným příběhem ke konci. Ale myslím, že 7 to všechno vynahradí, už jen ten 1. díl vypadá lákavě!!!

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Pouštěno jako útěcha depresem v neútěšné zimě. Zdá se, že mi to pomohlo. Nemůžu si pomoct, ale všechny díly mi utíkaly strašlivě rychle a já jsem se vždy doslova a do písmene modlil, aby to neskončilo. Samozřejmě nejlepší herecký výkon nejspíš podává Alexandr Skarsgard (God, jak se píše to kolečko na A? :D) Nejnudnější mi přišla 2.série, nejvíc jsem se bavil u 3. a 4. série. 5.série je takový průměr a v 1.sérii to tam tak nějak všechno začíná. :-) Ale stejně. To je největší seriálová závislost mýho života.

plakát

Harry Potter a Fénixův řád (2007) 

Není to už takové neslané nemastné jako ty předchozí díly. Tohle je už pořádný drama v čele s vynikající Imeldou Staunton (ropuška jedna rozkošná! xD), démonickou Helenou Bonham Carter a zasněnou Evannou Lynch. K tomu ta parádní bitva na konci filmu a souboj Brumbál vs.Voldemort. I když trošku mě nudí prostředek filmu, ty Vánoce :/ Ale i tak. Podívaná roku 2007!

plakát

Láska nebeská (2003) 

Pouštěno jednou do roka, den dva před Štědrým dnem. Což mě vždy perfektně naladí a dodá tu správnou vánoční atmosféru a vykouzlí úsměv na tváři. Takže film dělá to co by asi měl. K tomu přidám perfektního Billyho Nigha a tu jeho hlášku v té televizi během přenosu, prořízlou pusu služebné britského předsedy a mnoho dalšího a je o zábavu vystaráno :-) A ktomu tá hudba!!! WOW!

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Downey a Law - nemohla být vybrána lepší dvojice, funguje mezi nimi vážně silná chemie. Korunu tomu dodává hrůza a k tomu ta tajemství! No v tom si člověk musí jen libovat. Tady je celý film na jedničku. Herecké výkony, kamery, střih všechno :-) Tohle by mělo shrábnout hodně Oscarů.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Tak tohle potěší a zahřeje na srdci. Pohádková říše ve kterou se mi během filmu vážně chtělo věřit :-) Všechny herecké výkony na jedničku, Robert De Niro alias buzík drsňák kapitán velice mile překvapil. Jediné mínus jsou horší digitální triky, ale to lze spíše vyčítat studiu, co projekt financovalo. PS.Musím si rozhodně pořídit knížku a hned řadím do TOPky!!!