Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (885)

plakát

Odebrat z přátel: Dark web (2018) 

Chvílema opravdu zneklidňující, k čemu všemu jsou hackeři schopni se dostat, aniž bys měl šajnu. Možná dokonce první horor, ve kterým má větší roli dark web. Samozřejmě o kvalitě se bavit nemůžeme, když to bylo celý točený na webkamery. Občas trochu přitažený za vlasy, ale dokoukat se to dalo. Co z toho plyne, neberte si v kavárnách cizí Notebooky.

plakát

Vánoce na objednávku (2018) (TV film) 

Zaujal mne na Netflixu hned trailer a nevypadalo to tak zle. Chtěl jsem se naladit vánoční atmosférou. Bohužel mi to od začátku přišlo nepřirozený, ať už herci nebo výrazy, nějak mě to neoslovilo. Jediný co, tak to bylo přeplácaný vánoční výzdobou, ale to bylo tak všechno, co se týkalo vánoc, a prostě to na mě nedechlo. Ani jako romantická komedie to nebylo nic světobornýho. Škoda promarněnýho vánočního času.

plakát

Déšť (2018) (seriál) 

První série měla svý kouzlo, ten déšť, bunkry, virus, prostě záhadný scifi. Hledali svýho otce a zároveň i odpovědi. Ale s dalšíma sériema se postavy stávaly čím dál víc nesympatický. Nezbyla tam snad už ani jedna, který bych fandil. Plácali se v tom strašně, do toho ten Apollon, jak kdyby nevěděli jak v tom pokračovat. Dokoukal jsem to už trochu s odporem, jenom abych věděl jak to dopadne. Zaplaťpánbůh, že to nemělo otevřený konec.

plakát

K jezeru (2019) (seriál) 

Kdo by to byl řekl, že zrovna v Rusku vznikne takhle povedenej pandemickej seriál. Do týhle covidovy doby jako dělanej. Každej díl končí parádním twistem, takže nemáš šanci se odtrhnout. Všechny postavy jsou svym způsobem něčím zajímavý, takže si každej oblíbí tu svojí. Člověk by nevěřil kolik se toho dá stihnout během 8 dílů, romantika, sex, dobrodružství, nebezpečná nákaza. Ještě k tomu ta zimní ruská atmosféra plná mrazu a sněhu, to tomu přidává úplně jiný rozměr. Nemůžu se dočkat další série, doufám že bude do roka, protože ten konec slibuje ještě velkej masakr.

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Dlouho jsem se tomu vyhýbal, ale nakonec mě přece jenom zvědavost dostala. Je to silně futuristickej scifi serial, který já mám rád. Hned první díl mě oslovil natolik, že jsem prostě koukal dál. Jednotlivý díly jsou bez návaznosti a kolikrát každý díl má stopáž filmu. Ale když vás to chytne tak prostě koukáte s otevřenou pusou. Ne každý díl se vám může líbit ale svy favority si určitě najdete. Nicméně v každém díle je celkem slušný poselství pro budoucí generace, co se moderních technologií týče, něco je až děsivý. Kdyby to mělo i 100 dílu, tak budu nejspíš koukat dál. Lidská fantazie totiž nezná mezí.

plakát

Dnes v noci v lese nikdo nespí (2020) 

Netflix me k tomu vylozene vybizel, abych si to pustil. Trailer nevypadal nejhur, zacalo to slusne, plnej autobus teenageru, ze kterejch jsme v akci videli jenom 5 plus vychovatelku, skoda toho zbytku. Les a okoli v pohode, dva mutanti dali vzpomenout na hory maji oci a pach krve. Vlastne jsem si v prubehu ani nepripoustel ze je to z Polska. To gore z velky casti nebylo na kamere, snazili se nas oblafnout mimo zaber s utrhlou hlavou a rukou...Urcite to neni zadnej zazrak, napeti zadny, ale jako oddychovka, proc ne.

plakát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Neskutečně mě zaujal ten námět z obsahu, že zmizí 2% lidské populace a svět se snaží pochopit co se stalo. Seriál v červenejch číslech, nadprůměrný hodnocení, dost jsem si sliboval. Ale pravdou je, že se nikdo nesnažil pochopit, co se stalo. Příběh vyprávěl o lidech, kteří se s tím už jenom pokoušeli vyrovnat. Neříkám nic, hlavní hrdina je celkem týpek, pár dalších postav, který za něco stály, by se tam taky našlo. Ale já chtěl vědět, co se stalo, kam zmizeli, proč zmizeli, jak zmizeli. Čekal jsem od toho mysteriozní sci-fi s trochou neznáma shora. Paradox je, že mě to svým způsobem vtáhlo, koukal jsem díl za dílem, ale přitom mi vůbec nedávalo smysl, na co to sakra koukám. Asi to byl seriál nad moje chápání. Ohromně se divim, že jsem dokoukal celou první řadu a naivně jsem čekal na nějaký odpovědi. Spousta lidí už po pilotu dál koukat nebude. Dost pochybuju, že bych dal šanci zbytku.

plakát

Chata (2019) 

Zvláštní film, kterej úplně extra nezaujme, má to dost pomalý tempo, ale i přesto, to má něco, proč to vidět chcete až do konce. Nebudu samozřejmě říkat jak moc to splnilo očekávání. Čekal jsem možná větší peklo, že se to prostě vyhrotí do nějakýho extrému vzhledem k tomu, jakej měli děti doma domeček na hraní. Ono se to sice vyhrotilo, ale do totální psychařiny. Což o to, psycho thrillery mi vůbec nevadí, ale tohle je takovej ten divnej počin ve stylu Čarodějnice a Slunovratu, festivalovej film pro úplný magory (rozuměj fajnšmekry). Do toho otázky, který vás držej od začátku filmu a bez odpovědi. Když je holt nouze, pustíš si cokoli, ale kdybych to věděl dopředu...rozpakoval bych se. Přitom to prostředí chaty a zasněžený mrazivý a ponurý okolí si říkalo o něco trochu záslužnějšího.

plakát

Brahms: Chlapec 2 (2020) 

Prvního Boye jsem vychválil do nebes za originalitu, atmosféru, všechno a celkem mě zajímalo, jak přistoupí ke dvojce. Prostě ke dvojce, ne pokračování, mohli opět zabodovat s něčím zajímavým a nikdo by se nezlobil, ale bohužel k tomu přistoupili, jako k dětský demonologii a to prostě velkou část populace neuspokojí. "Atmosféra" tu fungovala jenom do doby, než jsme zjistili, která bije, čímž to pak dorazili. Opravdu vzhledem k úspěchu jedničky, tohle bylo odfláknutý a kéžby radši nic takovýho nevzniklo.

plakát

Zpátky ve hře (2012) 

Na to že baseballu vůbec neholduju, tak tyhle sportovní dramata, navíc v čele s Clintem, vždycky svůj účel splněj. Toho baseballu tam vlastně ani nebylo tolik, spíš tam bylo rodinný drámo otec-dcera, možná trochu víc na strunu zahrála ta romantická linka s Justinem, kterej se zas na takový věci hodí ideálně. Takže v kombinaci sportu a romantiky mě to docela i bavilo. Na všechny svině se voda vařila, takže za mě v pohodě pozitivní oddychovka.